Dipòsit Digital de Documents de la UAB 6 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
3 p, 2.6 MB Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments / Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) és un centre de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre les seves funcions principals, destaquen el desenvolupament d'una recerca de qualitat i la transferència de tecnologia a empreses de l'àmbit alimentari. [...]
The Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) is a special center of research linked to Universitat Autònoma de Barcelona,mainly focused to the development of quality research and the transference of technology to the food industry companies. [...]

2009
TECA, Vol. 11 (2009) , p. 29-31  
2.
3 p, 1.5 MB Vibrio parahaemolyticus : característiques i viabilitat en matrius de peix / Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, Esteban Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Domínguez Clavería, Lídia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Girmé Vila, Gisela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pérez Caullán, Lucía (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Vibrio parahaemolyticus és unmicroorganisme que pot trobar-se en productes alimentaris d'origenmarí. Per aquesta raó, el seu consumpot produir infeccions alimentàries. Es considera que el seu hàbitat està restringit a àrees específiques delmón, sobretot a països de l'Est. [...]
Vibrio parahaemolyticus is amicroorganismthat can cause outbreaks of food poisoning after the consumption of either fish or seafood. It was considered that its habitat was restricted to specific areas of the world, mainly eastern countries, however, it has currently been found in a wide variety of aquatic environments. [...]

2011 - 10.2436/20.2005.01.47
TECA, Vol. 13, Num. 1 (2011) , p. 42-44  
3.
3 p, 145.5 KB El nou document sobre la seguretat alimentària : el llibre blanc / De Benito Langa, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2002
TECA, Vol. 5, Num. 6 (2002) , p. 31-33  
4.
6 p, 83.6 KB Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fung, Daniel Y. C. (Kansas State University (Manhattan, KS), Department of Animal Sciences and Industry) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El nombre d'assajos microbiològics augmenta any rere any, amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d'usar i que asseguren rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l'obtenció dels resultats, a un cost moderat. [...]
The number of microbiological assays is increasing year after year, with great advances in easy-to-use methods that ensure rapid, accurate, sensitive and specific results, at a moderate cost. Automated and rapid microbiological methods allow manufacturers to bring out their products to the market more rapidly, with safety and preservation being guaranteed. [...]

2006
TECA, Vol. 10 (2006) , p. 11-16  
5.
4 p, 819.1 KB Les Micotoxines i el seu control en els aliments / Figueroa, Sara (Universidad de Oriente (Veneçuela). Departamento de Tecnología de los Alimentos) ; Centeno, Sara (Universidad de Oriente (Veneçuela). Departament de Bioanàlisi) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Ponència pronunciada el 16 demarç de 2007 en la jornada «L'oli d'oliva: del camp a la taula i més enllà», a Lleida. Les micotoxines són productes tòxics que provenen delmetabolisme secundari del fongs filamentosos. [...]
Mycotoxins are secondarymetabolites produced bymoulds. As they represent a big hazard for both human and animal health, it is necessary to find out effective strategies in order to control their presence in feed and food as well as their accumulation. [...]

2008 - 10.2436/20.2005.01.15
TECA, Num. 13 (Dec 2008) , p. 17-20  
6.
3 p, 1.2 MB Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques / Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; de la Fuente Canet, Aroa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, Esteban Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
L'addició de colorants en els aliments és una de les pràctiques més habituals en la tecnologia alimentària,no només en l'àmbit de l'alimentació humana, sinó també de l'animal. El present estudi posa de manifest l'efecte de determinats colorants que s'afegeixen al pinso per a animals de companyia sobre el desenvolupament de diferents soques fúngiques, que habitualment poden créixer sobre aquest tipus de substrats. [...]
The addition of colourings on food is a very common practice in food technology, both for food and feed. This study shows the effect of certain colourings commonly added to pet food, on the growth of different fungal strains that usually grow on this kind of substrate. [...]

2009
TECA, Vol. 11, Num. 1 (2009) , p. 20-22  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.