Resultats globals: 269 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 269 registres trobats
Materials acadèmics 269 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 102.4 KB Pràctiques Externes [106068] / Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aproximar l'alumnat a la realitat laboral del Sector. Ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs del grau. Adquirir experiència i coneixement en el món professional real. [...]
To approach the student to the real labour market situation of the sector To broaden and apply the theoretical knowledge on the various topics covered during the degree To get the experience and the knowledge from a real professional environment To facilitate the development of professional skills Comply with the conception of the teaching cycle for that subject.
Aproximar a cada estudiante a la realidad laboral del Sector. Ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real Facilitar la generación de capacidades profesionales Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas.

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
8 p, 115.4 KB Segona Llengua Estrangera IV, Alemany [104619] / Fritsche, Robert ; Prause, Ute ; Auracher, Eva Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt "continguts" d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de: 1. [...]
Content objectives Students acquire the language content described in section "content" of this document. They also develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the course. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos reflejados en el punto "contenidos" de este documento. Además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este primer curso debe ser capaz de: 1. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
7 p, 124.2 KB Tercera Llengua Estrangera I (Xinès) [104138] / Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements lingüístics i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
Students will develop their communicative skills -oral and written-, so that by the end of the course they will be able to: 1. Identify and reproduce the basic strokes of Chinese characters 2. Know about the Chinese phonological system and discriminating close sounds 3. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
5 p, 106.3 KB Treball de Final de Grau [103784] / Santolalla García, Beatriz ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El Treball Final de Grau (TFG) es la culminació d'un aprenentatge de quatre cursos on es veuen reflectides les competències adquirides, així com la seva aplicació i desenvolupament i esta orientat a avaluar l'assoliment i la consolidació integrada de les competències específiques i transversals associades al programa formatiu d'aquest títol de Grau. [...]
The Bachelor's Degree Final Project (DFP) is the culmination of a four-year learning process which reflects the competences acquired, as well as their application and development. It aims at evaluating the achievement and integrated consolidation of the specific and transversal competences associated with the formative program of the Bachelor Degree in Tourism. [...]
El Trabajo Final de Grado (TFG) es la culminación de un aprendizaje de cuatro cursos donde se ven reflejadas las competencias adquiridas, así como su aplicación y desarrollo, estando orientado a evaluar el logro y la consolidación integrada de las competencias específicas y transversales asociadas al programa formativo de este título de Grado. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
6 p, 108.9 KB Sistemes d'Informació i Gestió en el Sector Hoteler [103783] / Blabia Girau, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura facilita una sèrie d'eines informàtiques fonamentals pel seu desenvolupament com a futurs directius. L'ensenyament és en base a sessions molt dinàmiques aprenent directament practicant sobre els programes (Fidelio, Project, Tableau, business game, etc) de manera que l'assistència és gairebé imprescindible per superar l'assignatura. [...]
The course facilitates a series of fundamental computer tools for its development as future executives. Teaching is based on very dynamic sessions by learning directly from the programs (Fidelio, Project, Tableau, business game, etc. [...]
La asignatura facilita una serie de herramientas informáticas fundamentales para su desarrollo como futuros directivos. La enseñanza es en base a sesiones muy dinámicas aprendiendo directamente practicando sobre los programas (Fidelio, Project, Tableau, business game, etc) de forma que la asistencia es casi imprescindible para superar la asignatura. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
5 p, 107.5 KB Comercialització Electrònica en el Sector Hoteler [103781] / Ruiz Aguado, Carme ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura pretén dotar a l'alumne de quart curs del Grau en Direcció Hotelera les habilitats informàtiques necessàries per desenvolupar la seva feina dins de les empreses del sector hoteler treballant amb el sistema de distribució global Amadeus i aprenent diferents tècniques per gestionar les xarxes socials i el màrqueting online. [...]
The subject aims to provide students with the computerized skills needed to develop their careers within the hotel industry working with the Global distribution system Amadeus and learning different techniques to manage the social nets and online marketing. [...]
La asignatura pretende dotar al alumno de cuarto curso del Grado en Dirección hotelera de las habilidades informáticas y comunicativas necesarias para comercializar productos turísticos trabajando algunas aplicaciones del Sistema de Reservas Amadeus y conociendo técnicas de gestión de las redes sociales y del marketing online. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
7.
6 p, 106.7 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
8.
4 p, 103.4 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
9.
4 p, 105.3 KB Pràctiques Nacionals i Internacionals [103775] / Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. - Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne/a a la realitat laboral del Sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs del grau. [...]
1. To approach the student to the real labour market situation of the sector. 2. To broaden and apply the theoretical knowledge on the various topics covered during the degree. 3. To get the experience and the knowledge from a real professional environment. [...]
1. - Dar continuidad a la aproximación del alumno/a a la realidad laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
10.
4 p, 104.7 KB Pràctiques de Restauració [103774] / Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. - Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. [...]
1. To approach the student to the real labour market situation of the sector. 2. To broaden and apply the theoretical knowledge on the various topics covered during the degree. 3. To get the experience and the knowledge from a real professional environment. [...]
1. - Dar continuidad a la aproximación del alumno a la realidad laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Materials acadèmics : 269 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.