Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
1 p, 1.7 MB Acrylamide in food. Service Learning at Ribot i Serra High School / Picó Llamas, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 3.8 MB Acrylamide in food / Alemany Oliveras, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Acrylamide (AA) is an organic molecule with low molecular weight and high solubility in water. It can be formed in starchy foods cooked at high temperatures, above 120 °C, using technical processes, such as fried, baked or roasted. [...]
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.