Results overview: Found 8 records in 0.05 seconds.
Course materials, 8 records found
Course materials 8 records found  
1.
4 p, 117.2 KB Alimentació i Cultura [103248] / Álvarez Litben, Silvia Graciela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. [...]
Los objetivos formativos de la asignatura son: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación, incluyendo los métodos y técnicas de investigación característicos de la especialidad. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
2.
4 p, 74.4 KB Alimentació i Cultura [103248] / Álvarez Litben, Silvia Graciela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
4 p, 74.6 KB Alimentació i Cultura [103248] / Sanjuán Núñez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
4 p, 76.0 KB Alimentació i Cultura [103248] / Sanjuán Núñez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fonaments Empresarials juntament amb altres dues assignatures. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
4 p, 26.0 KB Alimentació i Cultura [103248] / Castellvi Girbau, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fonaments Empresarials juntament amb altres dues assignatures. [...]
2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
4 p, 103.2 KB Alimentació i Cultura [103248] / Kaplan Marcusán, Adriana Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fundamentos Empresariales juntament amb altres dues assignatures. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
4 p, 103.3 KB Alimentació i Cultura [103248] / Casado Aijón, Irina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fundamentos Empresariales juntament amb altres dues assignatures. [...]
2013-14  
8.
9 p, 424.7 KB Alimentació i Cultura [103248] / Casado Aijón, Irina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2n Semestre 2011-12
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.