Resultats globals: 1 registres trobats en 0.10 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
7 p, 988.7 KB An in-line optical technology to control the emulsification degree in a continuous industrial emulsifier for meat sausage production / González Martínez, Zulay Estefanía (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The stability of comminuted products plays an important role in the economy of meat industries. Proper formulation and the establishment of suitable emulsification conditions can significantly contribute to cooking losses control. [...]
2021 - 10.1016/j.lwt.2020.110562
LWT, Vol. 137 (Febrer 2021)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.