Resultats globals: 20 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 20 registres trobats
Materials acadèmics 20 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
7 p, 93.6 KB Biotecnologia alimentària [100968] / Gea Leiva, Teresa ; Vigues Frantzen, Nuria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Proporcionar a l'alumne/a el coneixement dels processos de producció d'aliments i les metodologies associades al control de la seva qualitat. Aquest objectiu s'ha d'assolir a partir de l'estudi dels productes i catalitzadors biològics (microorganismes o enzims), i els processos on aquests intervenen. [...]
2018-19
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
2.
7 p, 100.7 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
6 p, 92.5 KB Biotecnologia alimentària [100968] / Gea Leiva, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Vigues Frantzen, Nuria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Proporcionar a l'alumne/a el coneixement dels processos de producció d'aliments i les metodologies associades al control de la seva qualitat. Aquest objectiu s'ha d'assolir a partir de l'estudi dels productes i catalitzadors biològics (microorganismes o enzims), i els processos on aquests intervenen. [...]
2017-18
Grau en Biotecnologia [815]
3 documents
4.
7 p, 99.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Bassols Teixidó, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Gómez Trias, Néstor ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
6 p, 98.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
6 p, 91.9 KB Biotecnologia alimentària [100968] / Lecina Veciana, Martí ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Proporcionar a l'alumne/a el coneixement dels processos de producció d'aliments i les metodologies associades al control de la seva qualitat. Aquest objectiu s'ha d'assolir a partir de l'estudi dels productes i catalitzadors biològics (microorganismes o enzims), i els processos on aquests intervenen. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Biotecnologia [815]  
7.
6 p, 38.8 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
The aim of this topic is to provide students with the basic transversal specific theoretical and practical aspects of various biotechnological processes underlie food production and processing in order to improve food quality and properties.

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 33.3 KB Biotecnologia alimentària [100968] / Cairó i Badillo, Jordi Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Proporcionar a l'alumne/a el coneixement dels processos de producció d'aliments i les metodologies associades al control de la seva qualitat. Aquest objectiu s'ha d'assolir a partir de l'estudi dels productes i catalitzadors biològics (microorganismes o enzims), i els processos on aquests intervenen. [...]
2015-16
Graduat o Graduada en Biotecnologia [815]  
9.
6 p, 109.7 KB Biotecnologia alimentària [100968] / Cairó i Badillo, Jordi Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Proporcionar a l'alumne/a el coneixement dels processos de producció d'aliments i les metodologies associades al control de la seva qualitat. Aquest objectiu s'ha d'assolir a partir de l'estudi dels productes i catalitzadors biològics (microorganismes o enzims), i els processos on aquests intervenen. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Biotecnologia [815]  
10.
6 p, 110.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 20 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.