Resultats globals: 5 registres trobats en 0.07 segons.
Materials acadèmics, 5 registres trobats
Materials acadèmics 5 registres trobats  
1.
4 p, 103.3 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Àvila Morera, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
4 p, 103.1 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
4 p, 103.4 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
4 p, 103.1 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
4 p, 102.6 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.