No s'ha trobat cap coincidència exacta per consum., però canviant-lo per consum ...
Resultats globals: 1 registres trobats en 0.06 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
13 p, 641.7 KB Efecte de les altes pressions hidrostàtiques sobre Listeria monocytogenes present en aliments llestos pel consum / Navarrete Motilla, David ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El tractament amb altes pressions és conegut indistintament com HPP, acrònim de Hygh Pressure Processing, o HHP, acrònim de Hygh Hydrostatic Pressure. És un mètode de processament basat en l'aplicació d'energia mecànica a un fluid, el qual comprimeix l'aliment de forma isostàtica per tal d'exercir pressions de fins a 900 MPa (9000 atm) (Sun, 2006) amb l'objectiu principal de reduir la càrrega microbiana d'aquest aliment. [...]
2013
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.