Resultats globals: 1 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 71.7 KB El CeRPTA de la UAB elabora un nou pa sense gluten / Normahomed, Israte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Investigadors del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) de la UAB han desenvolupat, per primer cop, un pa amb un 0% de gluten que supera amb escreix la qualitat dels productes actuals per a celíacs. [...]
Investigadores del Centro Especial de Investigación Planta de Tecnología de los Alimentos (CeRPTA) de la UAB han desarrollado por primera vez un pan con un 0% de gluten que supera con creces la calidad de los productos actuales para celíacos. [...]
Researchers at the Special Centre for Plant Food Technology Research (CeRPTA) at the UAB have developed for the first time, bread with 0% gluten which is greatly superior in quality to the current products available to celiacs. [...]

2006
UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.