Resultados globales: 10 registros encontrados en 0.03 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 10 registros
Materiales académicos Encontrados 10 registros  
1.
7 p, 109.6 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
2.
5 p, 105.0 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
3.
6 p, 108.0 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
4.
4 p, 103.6 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2022-23
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
5.
6 p, 106.7 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
6.
4 p, 103.3 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
7.
4 p, 102.7 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2020-21
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
8.
6 p, 106.5 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
9.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
10.
4 p, 102.5 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.