Results overview: Found 1 records in 0.15 seconds.
Graphic and multimedia documents, 1 records found
Personal and institutional archives, 1 records found
Graphic and multimedia documents 1 records found  
1.
240x320, 52.8 KB Carnes, charcutería y gastronomía de Alemania / Fàbregas i Comadran, Xavier
En Alemania, el consumo de carne de ternera es menor que el de carne y productos del cerdo. La de cordero es minoritaria. Las canales de vaca de origen alemán, tienen una reconocida calidad en España. [...]
A Alemanya, el consum de carn de vedella és inferior que el de carn i productes del porc. La de xai és minoritària. Les canals de vaca d'origen alemany, tenen una reconeguda qualitat a Espanya. El porcí és l'espècie de consum més preuada, ja que ofereix moltes presentacions i gustos, en forma de productes cuinats i fumats, embotits principalent, i alguns assecats/curats, associats en l'imaginari col·lectiu, a les gerres de cervesa sobre taules llargues de fusta. [...]

2017 (Memòria gastronòmica digital)
49 documents

Personal and institutional archives 1 records found  
1.
240x320, 52.8 KB Carnes, charcutería y gastronomía de Alemania / Fàbregas i Comadran, Xavier
En Alemania, el consumo de carne de ternera es menor que el de carne y productos del cerdo. La de cordero es minoritaria. Las canales de vaca de origen alemán, tienen una reconocida calidad en España. [...]
A Alemanya, el consum de carn de vedella és inferior que el de carn i productes del porc. La de xai és minoritària. Les canals de vaca d'origen alemany, tenen una reconeguda qualitat a Espanya. El porcí és l'espècie de consum més preuada, ja que ofereix moltes presentacions i gustos, en forma de productes cuinats i fumats, embotits principalent, i alguns assecats/curats, associats en l'imaginari col·lectiu, a les gerres de cervesa sobre taules llargues de fusta. [...]

2017 (Memòria gastronòmica digital)
49 documents

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.