Resultats globals: 1 registres trobats en 0.05 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 376.4 KB Nous mecanismes moleculars expliquen per què el rostoll del blat de moro és indigest per als remugants / Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Un estudi liderat per investigadors del programa de metabolisme de plantes i enginyeria metabòlica del CRAG obre les portes a l'obtenció de varietats de blat de moro que produeixin palla de més valor nutricional.
Un estudio liderado por investigadores del programa de metabolismo de plantas e ingeniería metabólica del CRAG abre las puertas a la obtención de variedades de maíz que produzcan paja de más valor nutricional.
A study led by researchers of the metabolism program of plants and metabolic engineering of the CRAG opens the doors to obtain varieties of corn that produce straw of more nutritional value.

2017
UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.