Results overview: Found 6 records in 0.02 seconds.
Research literature, 1 records found
Course materials, 5 records found
Research literature 1 records found  
1.
1 p, 1.1 MB Organic farming as a sustainable food production system and contributor to the climate change mitigation / del Castillo, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials 5 records found  
1.
6 p, 111.3 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible, respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 110.5 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 110.3 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 107.1 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
6 p, 106.8 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.