Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
15 p, 325.8 KB Social Inequalities in Breakfast Consumption among Adolescents in Spain : The DESKcohort Project / Esquius, Laura (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Aguilar-Martínez, Alicia (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Bosque Prous, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut) ; González-Casals, Helena (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) ; Bach Faig, Anna (Universitat Oberta de Catalunya. Foodlab Research Group) ; Colillas-Malet, Ester (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) ; Salvador, Gemma (Agència de Salut Pública de Catalunya) ; Espelt, Albert 1981- (Centro de Investigación Biomédica en Red de Epidemiología y Salud Pública)
Breakfast has a critical role in energy balance and dietary regulation. Consequently, it is considered an important component of a healthy diet, especially in adolescence, when there are great opportunities to consolidate habits and establish future patterns of healthiness in adulthood. [...]
2021 - 10.3390/nu13082500
Nutrients, Vol. 13 (july 2021)  
2.
1 p, 471.0 KB The Breakfast / Birnbaum, Henry
1960
Wormwood Review, Vol. 1 Núm. 2, Issue 2 (1960) , p. 5  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.