Resultats globals: 30 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 30 registres trobats
Materials acadèmics 30 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 110.5 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Foods contain a large number of chemical, natural and synthetic compounds that can represent a food safety problem. Some of these substances are added to foods deliberately during processing, such as additives (dyes, preservatives, etc. [...]
Los alimentos contienen un gran número de compuestos químicos, naturales y sintéticos, que pueden representar un problema de seguridad alimentaria. Algunas de estas sustancias se añaden a los alimentos de forma deliberada durante su procesamiento, como por ejemplo los aditivos (colorantes, conservantes, etc. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 110.7 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells Caballé, Eva ; Galiano Pérez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Los alimentos contienen un gran número de compuestos químicos, naturales y sintéticos, que pueden representar un problem La asignatura tiene como objetivo que los alumnos desarrollen las siguientes compete a) Conocimientos: demostrar que conoce los principales tipos de sustancias tóxicas p b) Habilidades: dominar técnicas analíticas que son habituales en los laboratorios de c) Actitudes: sensibilizarse en relación a la presencia de contaminantes en la cadena.

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 109.9 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Galiano Pérez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Los alimentos contienen un gran número de compuestos químicos, naturales y sintéticos, que pueden representar un problem La asignatura tiene como objetivo que los alumnos desarrollen las siguientes compete a) Conocimientos: demostrar que conoce los principales tipos de sustancias tóxicas p b) Habilidades: dominar técnicas analíticas que son habituales en los laboratorios de c) Actitudes: sensibilizarse en relación a la presencia de contaminantes en la cadena.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
5 p, 82.7 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
5 p, 82.4 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
5 p, 82.5 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
5 p, 30.1 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Food contains many natural and synthetic chemical substances that may represent a safety problem for consumers. Some of these substances are deliberately added to food during processing (e. g. additives), others occur naturally in food (e. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
5 p, 107.4 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
5 p, 108.1 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2013-14  
10.
5 p, 273.9 KB Toxicologia dels aliments [21347] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  

Materials acadèmics : 30 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.