Resultats globals: 868 registres trobats en 0.09 segons.
Materials de curs, 770 registres trobats
Documents de recerca, 98 registres trobats
Materials de curs 770 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 76.1 KB Disseny d'Experiments [103243] / Badiella Busquets, Llorenç ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització: Les ciències experimentals es caracteritzen perquè avancen gràcies a la realització d'estudis i experiments. Un experiment és "l'observació d'un fenomen en determinades condicions que en ocasions es poden controlar i en altres no, com a mitjà d'investigació". [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
7 p, 91.9 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
7 p, 92.6 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Constenla Matalobos, Maria ; Corbella Felip, Cecilia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. La part pràctica de totes tres parts de l'assignatura s'impartirà dins l'assignatura Experimentació en el Laboratori. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
5 p, 83.0 KB Desenvolupament i Innovació [103256] / Guamis López, Buenaventura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
5 p, 82.9 KB Mètodes de Processament d'Aliments I [103555] / Saldo Periago, Jordi ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
6.
7 p, 94.7 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
5 p, 81.4 KB Productes Alimentosos [103239] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Hernández Herrero, María Manuela ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
5 p, 81.2 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Font Segura, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
7 p, 93.6 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Ferrer Bermejo, David ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
4 p, 74.6 KB Alimentació i Cultura [103248] / Sanjuán Núñez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials de curs : 770 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents de recerca 98 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 376.5 KB Food sovereignty and conservation of biodiversity / Estarellas Maurin, Aina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 9.6 MB Bt crops resistant to insects / Casino Alcalde, Pablo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 1.0 MB Nutrigenòmica : intolerància a la lactosa / Monfort, Màrcia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 597.1 KB Influence of leptin in the childhood obesity / Martín Graells, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 891.3 KB Decontamination of seeds for seed sprout production by high hydrostatic pressure / Descalzo Pérez, Mercedes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 379.3 KB Nutrigenomics : olive oil / Carles Moncada, Miquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 2.8 MB Insects as food / Arcila Gómez, Melina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 3.2 MB Slimming fat. A possible solution to the problem of obesity? / Serra Gallach, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 559.8 KB Consequences of the different enzyme alleles regarding alcohol tolerance among populations / Olmo Pérez, Lorena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 1.1 MB Organic farming as a sustainable food production system and contributor to the climate change mitigation / del Castillo, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 98 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.