Resultats globals: 599 registres trobats en 0.04 segons.
Materials acadèmics, 599 registres trobats
Materials acadèmics 599 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
4 p, 105.3 KB Emerging Marketing [43406] / Obis Artal, Maria Teresa ; Guerrero Gonzalez, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
2019-20
Màster Universitari en Planificació Estratègica en Publicitat i Relacions Públiques [1273]  
2.
4 p, 102.5 KB Work Placement [42514] / Llurdés Coit, Joan Carles ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
El objetivo de la asignatura es que el estudiante haga una estancia individual bajo la supervisión de un tutor/a en una empresa del sector privado o entidad u organismo de titularidad pública, en la que deberá hacerse cargo de las tareas que se le encomienden y que, previo acuerdo con el coordinador de la asignatura, tendrán relación con alguna de las temáticas relacionadas con los contenidos del máster. [...]
2019-20
Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]
2 documents
3.
5 p, 106.3 KB Cities and Metropolitan Areas [42505] / Ortiz Guitart, Anna ; Casellas Puigdemasa, María Antonia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
Este módulo obligatorio forma parte de las enseñanzas troncales del máster junto con los módulos de Planeamiento territorial y Sistemas de información geográfica, planeamiento y paisaje y en coordinación con el módulo de Temas Avanzados. [...]
2019-20
Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]
2 documents
4.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
5 p, 105.2 KB Seguretat i Prevenció Hotelera [103756] / Anguera Salvatella, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Seguretat i Prevenció Hotelera té com objectiu que l'alumnat aprengui a detectar, estudiar i conèixer l'ampli ventall de riscos associats al sector turístic, especialment en l'àmbit hoteler, i com gestionar-los de manera eficient i professional. [...]
La asignatura de Seguridad y Prevención Hotelera tiene como objetivo que el alumnado aprenda a detectar, estudiar y conocer el amplio abanico de riesgos asociados al sector turístico, especialmente en el ámbito hotelero, y como gestionarlos de manera eficiente y profesional . [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
5 p, 104.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
7.
5 p, 103.3 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
8.
8 p, 115.3 KB Segona Llengua Estrangera IV, Alemany [104619] / Fritsche, Robert ; Prause, Ute ; Auracher, Eva Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt "continguts" d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de: 1. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos reflejados en el punto "contenidos" de este documento. Además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este primer curso debe ser capaz de: 1. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
9.
7 p, 123.6 KB Tercera Llengua Estrangera I (Xinès) [104138] / Anderson, Jane ; Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements lingüístics i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
10.
5 p, 106.0 KB Treball de Final de Grau [103784] / Santolalla García, Beatriz ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El Treball Final de Grau (TFG) es la culminació d'un aprenentatge de quatre cursos on es veuen reflectides les competències adquirides, així com la seva aplicació i desenvolupament i esta orientat a avaluar l'assoliment i la consolidació integrada de les competències específiques i transversals associades al programa formatiu d'aquest títol de Grau. [...]
El Trabajo Final de Grado (TFG) es la culminación de un aprendizaje de cuatro cursos donde se ven reflejadas las competencias adquiridas, así como su aplicación y desarrollo, estando orientado a evaluar el logro y la consolidación integrada de las competencias específicas y transversales asociadas al programa formativo de este título de Grado. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Materials acadèmics : 599 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.