Dipòsit Digital de Documents de la UAB 41 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
1.
22 p, 808.9 KB Análisis de la tipología de la formación permanente del profesorado universitario para el uso de carpetas de aprendizaje en la educación superior en la Universitat Autònoma de Barcelona / Suárez Ojeda, María Eugenia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Cayón Costa, Magda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa) ; Fuentes Agustí, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació) ; Gimeno Soria, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada) ; González-Monfort, Neus (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials) ; Blanch Gelabert, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
La formación continuada se entiende como una actividad de formación para aprender a utilizar nuevos entornos e incorporar recursos y/o estrategias en nuestra práctica profesional. Sin embargo, la formación permanente del profesorado universitario además debe contemplar sus necesidades reales y el hecho de que su participación dentro de la formación sea activa. [...]
Lifelong learning is understood as a training activity for discovering about new environments and to incorporate resources and/or strategies into our daily practice. However, lifelong learning of university professors must also consider their real needs and the fact that their participation in the training must be active. [...]

2012
Revista del Congrés Internacional de Docència, Núm. 1 (2012)  
2.
0 p, 157.5 KB ¿Cómo afecta el tipo de propiedad a la eficiencia empresarial? / Cayón Costa, Magda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa)
Este trabajo consiste en un estudio comparativo de la eficiencia de la empresa pública no monopolista, del sector hotelero: Paradores de Turismo de España, S. A. con las principales cadenas hoteleras privadas españolas durante el período 2000-2005. [...]
This paper is a comparative study between a public owned company in the non monopolistic hotels market: Paradores de Turismo de España S. A. and other private owned hotel chains during a period as 2000-2005. [...]

2008
Oikos, Vol. 12 Núm. 25 (2008) , p. 51-67  
3.
4 p, 100.9 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizing students in all factors that must analyze and take into account to calculate the cost of the hospitality company, department and unit cost per product and / or service. 2. Knowing the main methods and evaluation criteria can take the company to determine business costs. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
5 p, 105.8 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Cayón Costa, Magda ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
At the end of the course the student / a will be able to: 1. Strategic analysis expertise 2. Knowing how to choose a strategy between different strategic options 3. Apply the determinants for the successful implementation of a strategy factors. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
5 p, 105.5 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Martínez Almuina, Laura Lizbeth ; Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
4 p, 104.1 KB Comptabilitat General [103743] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Comprendre la naturalesa i els objectius de la comptabilitat 2. Identificar els conceptes de patrimoni, balanç i capital. 3. Conèixer i saber utilitzar els criteris d'ordenació i de valoració dels elements en el balanç. [...]
1. Comprender la naturaleza y los objetivos de la contabilidad 2. Identificar los conceptos de patrimonio, balance y capital. 3. Conocer y saber utilizar los criterios de ordenación y de valoración de los elementos en el balance. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
7.
3 p, 99.8 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
8.
23 p, 864.7 KB Análisis de la heurística en la contratación empresarial a través de una cartera de derivados reales / Bou Ysàs, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Cayón Costa, Magda (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Hernández Colom, Albert (Banc de Sabadell)
Dada la situación actual y partiendo del supuesto que como herramienta para una correcta política de empleo la legislación laboral debe sentar las bases sólidas para que en el momento de recuperación económica se generen puestos de trabajo estables, se presenta un modelo de simulación de contratación que nos va a permitir un análisis de sensibilidad de las distintas variables a tener en cuenta en una regulación del mercado laboral. [...]
Departing from the notion that labour legislation should be founded in the generation of job stability a model for recruitment is presented in which the employer is likened to the holder of an investment portfolio containing two real derivatives - swap or the option of sale. [...]

2014 - 10.14718/revfinanzpolitecon.2014.6.1.4
Revista finanzas y política económica, Vol. 6 Núm. 1 (gener-juny 2014) , p. 73-94  
9.
4 p, 104.1 KB Comptabilitat General [103743] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Comprendre la naturalesa i els objectius de la comptabilitat 2. Identificar els conceptes de patrimoni, balanç i capital. 3. Conèixer i saber utilitzar els criteris d'ordenació i de valoració dels elements en el balanç. [...]
1. Comprender la naturaleza y los objetivos de la contabilidad 2. Identificar los conceptos de patrimonio, balance y capital. 3. Conocer y saber utilizar los criterios de ordenación y de valoración de los elementos en el balance. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
10.
3 p, 99.7 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 41 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.