Dipòsit Digital de Documents de la UAB 9 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 105.9 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
4 p, 102.3 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
7 p, 162.5 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
5.
10 p, 261.7 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferré, Roger
Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
6.
9 p, 159.2 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
7.
11 p, 412.8 KB Direcció i Gestió de la Restauració I i II [103732] / Canaleta Safont ; García Victorino, José Luis ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
8.
10 p, 454.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Tort González, Najat ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
9.
11 p, 412.8 KB Direcció i Gestió de la Restauració I i II [103731] / Canaleta Safont, Eva ; García Victorino, José Luis ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.