Dipòsit Digital de Documents de la UAB 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
21 p, 6.7 MB Identification and characterization of new isoforms of human fas apoptotic inhibitory molecule (FAIM) / Coccia, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Calleja Yagüe, Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Planells Ferrer, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Sanuy, Blanca (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Sanz, Belen (Cell Division and Cancer Group. Spanish National Cancer Research Centre (CNIO)) ; López Soriano, Joaquin (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Moubarak, Rana S. (Department of Pathology. NYU Langone Medical Center) ; Munell Casadesus, Francina (Vall d'Hebron Institut de Recerca(VHIR)) ; Barneda Zahonero, Bruna (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Comella i Carnicé, Joan Xavier 1963- (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular) ; Pérez García, María José (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Fas Apoptosis Inhibitory Molecule (FAIM) is an evolutionarily highly conserved death receptor antagonist, widely expressed and known to participate in physiological and pathological processes. Two FAIM transcript variants have been characterized to date, namely FAIM short (FAIM-S) and FAIM long (FAIM-L). [...]
2017 - 10.1371/journal.pone.0185327
PloS one, Vol. 12 Núm. 10 (october 2017) , p. e0185327  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.