Dipòsit Digital de Documents de la UAB 37 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
1024x768, 335.7 KB Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiològica de les canals de boví i oví / Rigau i Vila, Marta
Es presenta l'Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiológica de les canals de boví i oví. Aquesta recerca es basa en els resultats del control microbiològic oficial, segons normativa UE, de superfícies de canals de vedella i de xai, en un escorxador de serveis de Catalunya (2002-2004).
Se presenta el Estudio de la influencia de determinados factores en la contaminación microbiológica de las canales de bovino y ovino. Esta investigación se basa en los resultados del control microbiológico oficial, según normativa UE, de superficies de canales de ternera y de cordero, en un matadero de servicios de Catalunya (2002-2004).

2023 (Memoria digital d'escorxadors)
6 documents
2.
23 p, 2.7 MB The Feeding Behaviour Habits of Growing-Finishing Pigs and Its Effects on Growth Performance and Carcass Quality : A Review / Fornós, Marta (Cargill Animal Nutrition) ; Sanz-Fernández, Santos (Universidad de Córdoba. Departamento de Producción Animal) ; Jiménez-Moreno, Encarnación (Cargill Animal Nutrition) ; Carrión, Domingo (Cargill Animal Nutrition) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Estévez, Vicente (Universidad de Córdoba. Departamento de Producción Animal)
The study of feeding behaviour habits (FBHs) of growing-finishing pigs is of interest due to its influence on growth performance and carcass quality. The present review collates the available scientific data regarding the internal and external factors affecting the FBHs and its influence on growth performance and carcass quality. [...]
2022 - 10.3390/ani12091128
Animals, Vol. 12 (april 2022)  
3.
14 p, 1.9 MB Calidad de la canal y de la carne de bovino (1994) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los resúmenes de los cursos de Formación continua, dirigidos a payeses y ganaderos de vacuno, sobre Calidad y comercialización de la carne de bovino, realizados en Sort (Pallars Sobirà, 1992) y Bolvir (Cerdanya, 1994).
Es presenten els resums dels cursos de Formació contínua, dirigits a pagesos i ramaders de boví, sobre Qualitat i comercialització de la carn de boví, realizats a Sort (Pallars Sobirà, 1992) i Bolvir (Cerdanya, 1994).

2021 (Memoria cárnica digital)  
4.
13 p, 952.8 KB Effects of two zinc supplementation levels and two zinc and copper sources with different solubility characteristics on the growth performance, carcass characteristics and digestibility of growing-finishing pigs / Villagómez Estrada, Sandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; van Kuijk, Sandra (Trouw Nutrition, Research and Development Department) ; Melo Duran, Diego Alexander (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Karimirad, Razzagh (Lorestan University) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The present study was conducted to evaluate the effect of two Zn supplemented levels and two Zn and Cu sources (sulphate and hydroxychloride) on growing-finishing pigs. An in vitro study and an in vivo study were conducted. [...]
2020 - 10.1111/jpn.13447
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 105 (september 2020) , p. 59-71  
5.
12 p, 1.2 MB Influence of Litter Size at Birth on Productive Parameters in Guinea Pigs / Guerrero Pincay, Angela Edith (Sede Orellana. Escuela Superior Politècnica de Chimborazo) ; González Marcillo, Raúl Lorenzo (Sede Orellana. Escuela Superior Politècnica de Chimborazo) ; Castro Guamàn, Walter Efraín (Sede Orellana. Escuela Superior Politècnica de Chimborazo) ; Ortiz Naveda, Nelson Rene (Sede Orellana. Escuela Superior Politècnica de Chimborazo) ; Grefa Reascos, Deyvis Angel (Ministerio de Agricultura y Ganaderìa. Proyecto Nacional de Innovaciòn Tecnològica Participativa y Productividad Agrìcola) ; Guamàn Rivera, Santiago Alexander (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A study was conducted at the Escuela Superior Politècnica de Chimborazo, Ecuador, to evaluate the influence of litter size of guinea pigs (Cavia porcellus) on their development and to establish the economic profitability of the production system. [...]
2020 - 10.3390/ani10112059
Animals, Vol. 10 Núm. 11 (2020) , p. 2059  
6.
11 p, 794.4 KB Influence of spray dried porcine plasma in starter diets associated with a conventional vaccination program on wean to finish performance / Pujols, Joan ; Segalés Coma, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Polo, Javier (APC EUROPE, S.A.) ; Rodríguez, Carmen (APC EUROPE, S.A.) ; Campbell, Joy (APC Inc.) ; Crenshaw, Joe (APC Inc.)
Conventional vaccination programs using a single injection of a combined vaccine against porcine circovirus type 2 (PCV2) and Mycoplasma hyopneumoniae (MHYO) can promote a strong immune response that reduces feed intake for 24 to 48 h post injection. [...]
2016 - 10.1186/s40813-016-0021-6
Porcine health management, Vol. 2 (february 2016)  
7.
886x576, 49.5 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino : Matadero Frigorífico de Avinyó / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
En los últimos años, el concepto de calidad ha tomado una importancia decisiva en todos los procesos de producción e industrialización y también en la empresas de servicios. Los mataderos, como empresas que transforman animales vivos en canales o carne se encuentran en el punto medio del sector, al final de la fase de producción del animal vivo y al inicio de la fase de industrialización y distribución de canales, despojos, carnes y productos cárnicos. [...]
En els darrers anys el concepte de qualitat ha pres una importància decisiva en tots els processos de producció i industrialització i també en les empreses de serveis. Els escorxadors, com empreses que transformen animals vius en canals o carn, es troben en el punt mig del sector, al final de la fase de producció de l'animal viu i a l'inici de la fase d'industrialització i distribució de canals, despulles i carns i productes carnis. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
124 documents
8.
583x886, 66.6 KB Identificación y categorización de canales de especies de consumo (bovino, equino, ovino, caprino) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Para un público profano, de consumidores alumnos de master, se identifican y categorizan las distintas canales de rumiantes y equinos de consumo.
Per un públic profà, de consumidors alumnes de màster, s'identifiquen i categoritzen les diferents canals de rumiants i equins de consum.

1992 (Memoria cárnica digital)
64 documents
9.
886x590, 85.8 KB Determinación de la categoría, el sexo y la edad en canales de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La tipificación y clasificación de canales para su valoración comercial está basada en diferentes detalles anatómicos. Son conocimientos básicos para abastecedores, carniceros y veterinarios, identificación animal, valoración de carnes foráneas e inspección oficial en la presentación a la intervención de canales y cuartos, realizada por el FEOGA. [...]
La tipificació i classificació de canals per a la seva valoració comercial està basada en diferents detalls anatòmics. Són coneixements bàsics per a abastidors, carnissers i veterinaris, identificació animal, valoració de carns forànies i inspecció oficial en la presentació a la intervenció de canals i quarts, realitzada pel FEOGA. [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
35 documents
10.
583x886, 358.9 KB El color de la carne de cordero : canales, despiece y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El color de la carne de cordero es quizás la característica más valorada por los países mediterráneos europeos. Asociada a corderos aún lactantes de carne rosada clara, pesos bajos de canal, conformaciones bajas-medias y engrasamientos medios, esta percepción de la calidad de la canal y de la carne en el cordero, difiere radicalmente de la de los países del norte de Europa, que aprecian más las canales con mayor PC, conformaciones excelentes por ser razas cárnicas muy conformadas, engrasamientos medios-altos y color rojo de la carne. [...]
El color de la carn de xai és potser la característica més valorada pels països mediterranis europeus. Associada a xais encara lactants de carn rosada clara, pesos baixos de canal, conformacions baixes-mitges i engreixements mitjos, aquesta percepció de la qualitat de la canal i de la carn en el xai, difereix radicalment de la dels països del nord d'europa, que aprecien m és les canals amb major PC, conformacions excel·lents per ser races càrniques molt conformades, engreixements mitjos-alts i color vermell de la carn. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
68 documents

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 37 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.