Dipòsit Digital de Documents de la UAB 72 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
1.
7 p, 252.1 KB Differences in the quality of life of patients with oropharyngeal dysphagia according to the place of residence : impact on food selection and type of diet Diferencias en la calidad de vida de pacientes con disfagia orofaríngea según el lugar de residencia: impacto en la selección de alimentos y el tipo de dieta / Arigita, Amaya Peñalva (Hospital Moisès Broggi) ; Lecha, Maria (Hospital Moisès Broggi) ; Alguero, Anna Sansano (Hospital Moisès Broggi) ; Farreras, Rosa Prats (Hospital Moisès Broggi) ; Vasquez, Aida Gomes (Hospital Moisès Broggi) ; Bascuñana, Helena (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Ballester, Lluís Vila (Hospital Moisès Broggi) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Dysphagia is a disabling, uncomfortable symptom with repercussions on daily basic aspects of well-being. The SWAL-QoL test is validated for checking dysphagia's impact on quality of life (QoL). A descriptive cross-sectional study. [...]
2022 - 10.20960/nh.03824
Nutricion Hospitalaria, Vol. 39 Núm. 1 (1-2 2022) , p. 46-52  
2.
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 1.6 MB What is true in healthy diets or weight-loss diets? / Sellarès Jansana, Berta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 513.4 KB Use and functionality of hydrocolloids in gluten-free products in the food industry / Martínez Cullell, Fiona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 710.9 KB ApS Project: Mediterranean diet for teenagers / Vallejo Medina, Lucas ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
2 p, 1.2 MB Food for thought : caloric restriction as a therapeutic strategy for Alzheimer's disease / Turner Cabeza, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Alzheimer's disease (AD) is a neurodegenerative condition affecting millions worldwide, characterized by cognitive decline and dementia. The rising incidence of the disease and the lack of effective current treatments point to the need for alternative therapeutic strategies. [...]
2023
Grau en Microbiologia [816]  
7.
1 p, 211.8 KB Service-learning project : the Mediterranean diet for secondary school students / Negra, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 670.9 KB Psyllium as an ingredient to improve the texture and nutrient profile of gluten free bread / Garcia Vila, Queralt ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 2.9 MB Improving the texture of gluten-free bread with the use of sourdough / Peralba Arlà, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
147 p, 4.5 MB Contribución del colesterol en las partículas sdldl y el perfil lipídico avanzado al riesgo cardiovascular residual y su respuesta a la dieta mediterránea / Fernández Cidón, Bárbara ; Candás-Estébanez, Beatriz, dir. ; Pintó, Xavier, dir. ; Canalias Reverter, Francesca, dir.
Les estratègies per a la prevenció de les malalties cardiovasculars basades en la detecció de factors de risc cardiovascular (FRCV) i en el tractament centrat en la disminució de la concentració de C-LDL han aconseguit disminuir la morbimortalitat associada a aquestes malalties. [...]
Las estrategias para la prevención de la enfermedad cardiovascular (ECV) basadas en la detección de factores de riesgo cardiovascular (FRCV) y en el tratamiento centrado en la disminución de la concentración de C-LDL han conseguido disminuir la morbimortalidad asociada a la ECV. [...]
Cardiovascular disease (CVD) prevention is based on cardiovascular risc factors (CVRF) early detection and lowering C-LDL concentration. These strategies have shown to reduce the morbidity and mortality related to CVD. [...]

2021  

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 72 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.