Dipòsit Digital de Documents de la UAB 18 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
1.
6 p, 113.3 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 113.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 112.9 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
1024x768, 458.2 KB Producción de huevos camperos : Can Magí / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la UE, el marcado y etiquetado de huevos define los huevos de gallinas camperas, como los producidos por gallinas manejadas en libertad, con acceso al exterior y alimentadas de forma convencional (no ecológica). [...]
A la UE, el marcat i etiquetat dels ous defineix els ous de gallines camperes, com els produïts per gallines menades en llibertat, amb accés a l'exterior i alimentades de forma convencional (no ecològica). [...]

2009 (Memoria digital de producció animal)
46 documents
5.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
Son Boira. Ous ecològics. Mallorca / Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas
Descripció de com funciona una granja de gallines ecològiques per a la producció d'ous ecològics.
2015  
7.
6 p, 92.2 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
4 p, 616.4 KB All about my eggs (o la ciència dels ous) : English - Science project / Anglès Vidal, Rosalia (INS Joan Amigó i Callau (L'Espluga de Francolí, Catalunya))
All about my eggs és una experiència didàctica aplicada a 1r d'ESO amb un enfocament competencial i interdisciplinari, basat en la metodologia AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres). [...]
"All about my eggs" is a educational experience carried out in 1st of ESO. This experience follows a competence-based and interdisciplinary approach, based on a CLIC methodol-ogy (Content Language Integrated Learning). [...]

2016 - 10.5565/rev/ciencies.23
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 32 (Desembre 2016) , p. 5-8 (Experiències didàctiques i treballs pràctics)  
9.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 34.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 18 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.