Dipòsit Digital de Documents de la UAB 217 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
7 p, 112.5 KB Localització Multimèdia i de Videojocs B-A [44384] / Mangiron Hevia, Carme ; Torres Hostench, Olga ; Hernandez Garcia, Maria Elena ; Oncins Noguer, Estel·la ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
Els objectius del mòdul són els següents: -Familiaritzar-se amb la localització de productes multimèdia. -Aprendre les nocions bàsiques, conceptes, processos, metodologies i eines de traducció assistida per ordinador aplicats a la localització multimèdia. [...]
Los objetivos del módulo son los siguientes: -Familliarizarse con la localización multimedia. -Aprender las nociones básicas, conceptos, procesos, metodologías y herramientas de traducción asistida por ordenador aplicados a la localización de proyectos multimedia. [...]

2020-21
Màster Universitari en Traducció Audiovisual [1349]
3 documents
2.
7 p, 112.3 KB Localització Multimèdia i de Videojocs B-A [44380] / Mangiron Hevia, Carme ; Cebrián, Javier ; Hernandez Garcia, Maria Elena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
Els objectius del mòdul són els següents: -Familiaritzar-se amb la localització de productes multimèdia. -Aprendre les nocions bàsiques, conceptes, processos, metodologies i eines de traducció assistida per ordinador aplicats a la localització. [...]
Los objetivos del módulo son los siguientes: -Familliarizarse con la localización multimedia. -Aprender las nociones básicas, conceptos, procesos, metodologías y herramientas de traducción asistida por ordenador aplicados a la localización de proyectos multimedia. [...]

2020-21
Màster Universitari en Traducció Audiovisual [1349]
3 documents
3.
13 p, 1.8 MB Integrated Genomic Analysis of Chromosomal Alterations and Mutations in B-Cell Acute Lymphoblastic Leukemia Reveals Distinct Genetic Profiles at Relapse / Forero-Castro, Maribel (Escuela de Ciencias Biológicas, Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia) ; Montaño, Adrián (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Robledo, Cristina (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; García de Coca, Alfonso (Servicio de Hematología, Hospital Clínico de Valladolid) ; Fuster, José Luis (Servicio de Oncohematología Pediátrica, Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca, Murcia) ; de las Heras, Natalia (Servicio de Hematología, Hospital Virgen Blanca, León) ; Queizán, José Antonio (Servicio de Hematología, Hospital General de Segovia) ; Hernández-Sánchez, María (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Corchete-Sánchez, Luis A. (Servicio de Hematología, Hospital Universitario de Salamanca) ; Martín-Izquierdo, Marta (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Ribera, Jordi (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras) ; Ribera, José-María (Institut Germans Trias i Pujol. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) ; Benito, Rocío (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Hernández-Rivas, Jesús M. (Departamento de Medicina, Universidad de Salamanca)
The clonal basis of relapse in B-cell precursor acute lymphoblastic leukemia (BCP-ALL) is complex and not fully understood. Next-generation sequencing (NGS), array comparative genomic hybridization (aCGH), and multiplex ligation-dependent probe amplification (MLPA) were carried out in matched diagnosis-relapse samples from 13 BCP-ALL patients to identify patterns of genetic evolution that could account for the phenotypic changes associated with disease relapse. [...]
2020 - 10.3390/diagnostics10070455
Diagnostics, Vol. 10 (july 2020)  
4.
5 p, 106.8 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Gallardo Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
5 p, 107.8 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
6.
5 p, 108.5 KB Malalties Infeccioses i Immunitàries Pediàtriques [103654] / Rodrigo Gonzalo de Liria, Carlos ; Méndez Hernández, María Jesús ; Pineda Solas, Valenti ; Soler Palacín, Pere ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Es tracta d'una assignatura optativa que es cursa a sisè curs i que té com a objectiu general que l'estudiant es aprofundeixi en el coneixement i es familiaritzi amb la pràctica professional en context real de les malalties infeccioses i les immunodeficiències que afecten a la edat pediàtrica.
Se trata de una asignatura optativa que se cursa en sexto curso y que tiene como objetivo general que el estudiante profundice en el conocimiento y se familiarice con la práctica profesional en contexto real de las enfermedades infecciosas y las inmunodeficiencias que afectan a la edad pediátrica.

2020-21
Grau de Medicina [1192]
3 documents
7.
11 p, 126.1 KB Aprenentatge Integrat en Medicina III [103635] / Montané Esteva, Eva ; Torres Ramírez, Inés Maria de ; Selva O'Callaghan, Albert ; Tolosa Vilella, Carlos ; de Benito Hernández, María Natividad ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
L'Aprenentatge Integrat en Medicina III (AIM III) és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del tercer curs del Grau de Medicina. Com la resta d'AIMs, és una assignatura transversal que pretén desenvolupar algunes competències bàsiques per a l'activitat professional i el pensament científic dels graduats en medicina. [...]
Aprendizaje Integrado en Medicina III (AIM III) es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del tercer curso del grado de Medicina. Como el resto de AIM, se trata de una asignatura transversal que pretende desarrollar algunas competencias básicas para la actividad profesional y el pensamiento científico de los graduados en Medicina. [...]

2020-21
Grau de Medicina [1192]
3 documents
8.
6 p, 115.2 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, se basa en tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
8 p, 121.7 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Vila Sanmiquel, Pere ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
6 p, 111.2 KB Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments [103245] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 217 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
1 Hernandez, Mª. M.
1 Hernàndez, Mª Manuela
9 Hernández, M.
1 Hernández, M.R.
1 Hernández, M.V.
1 Hernández, Manuela
3 Hernández, Maria Isabel
1 Hernández, Maria Jesús
1 Hernández, Maria José
1 Hernández, Maria Valdés
1 Hernández, Maria-Cruz
1 Hernández, Mariano
4 Hernández, Marta
4 Hernández, Marta
1 Hernández, Martha
1 Hernández, Martín,
3 Hernández, María Isabel
3 Hernández, María Isabel
6 Hernández, María Isabel, 0000-0002-5689-9698
6 Hernández, María Isabel, 0000-0002-5689-9698
1 Hernández, María V.
1 Hernández, Mauro
1 Hernández, Montserrat
1 Hernández, Mª Manuela
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.