Dipòsit Digital de Documents de la UAB 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
14 p, 13.3 MB Assessing the Psychedelic "After-Glow" in Ayahuasca Users : Post-Acute Neurometabolic and Functional Connectivity Changes Are Associated with Enhanced Mindfulness Capacities / Riba Serrano, Jordi (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sampedro, Frederic (Universitat autònoma de Barcelona. Department de Medicina.) ; Vilà-Canet, G. (ICATME, Institut Universitari Quirón-Dexeus, Barcelona, Spain) ; de la Fuente Revenga, Mario (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Valle, Marta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Roberto, Natalia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Domínguez-Clavé, Elisabet (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Elices, Matilde (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Luna, Luís Eduardo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Crippa, José Alexandre S (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Hallak, Jaime E C (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; de Araujo, Draulio B (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Friedlander, Pablo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Barker, Steven A (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Álvarez, Enrique (Álvarez Martínez) (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Soler, Joaquim (Soler Ribaudi) (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Pascual, Juan C (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Feilding, Amanda (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
Ayahuasca is a plant tea containing the psychedelic 5-HT agonist N,N -dimethyltryptamine and harmala monoamine-oxidase inhibitors. Acute administration leads to neurophysiological modifications in brain regions of the default mode network, purportedly through a glutamatergic mechanism. [...]
2017 - 10.1093/ijnp/pyx036
International Journal of Neuropsychopharmacology, Vol. 20 (june 2017) , p. 698-711  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.