Dipòsit Digital de Documents de la UAB 8 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
11 p, 424.6 KB Short Wave Ultraviolet Light (UV-C) Effectiveness in the Inactivation of Bacterial Spores Inoculated in Turbid Suspensions and in Cloudy Apple Juice / Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei Planta Tecnologia Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Liquid foods might present interferences in their optical properties that can reduce the effectiveness of short-wave ultraviolet radiation (UV-C) treatments used for sterilization purposes. The effect of turbidity as UV-C interference factor against the inactivation of bacterial spores was analysed by using phosphate-buffered saline solutions (PBS) of different turbidity values (2000, 2500, and 3000 NTU) which were adjusted with the addition of apple fibre. [...]
2021 - 10.3390/beverages7010011
Beverages, Vol. 7 Núm. 1 (2021) , p. 11  
2.
11 p, 1.5 MB Bactericidal efficacy of UV activated TiO2 nanoparticles against Gram-positive and Gram-negative bacteria on suspension Eficacia bactericida de nanopartículas de TiO2 activadas por luz UV contra bacterias Gram-positivas y Gram-negativas en suspensión / Ripolles-Avila, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Hascoët, Anne-Sophie (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Jerez, José Juan. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two different TiO nanoparticles, NM101 and NM105, were evaluated against a range of Gram-positive (Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus lactis) and Gram-negative (Salmonella enterica var. [...]
2019 - 10.1080/19476337.2019.1590461
CYTA - Journal of Food, Vol. 17 Núm. 1 (enero 2019) , p. 408-418  
3.
17 p, 1.8 MB Evaluation of Continuous UVC Treatments and its Combination with UHPH on Spores of Bacillus subtilis in Whole and Skim Milk / Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Codina-Torrella, Idoia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA)) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei Planta Tecnologia Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació. Recerca i Transfèrencia en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA))
The aim of this study was to evaluate the effectiveness of different UVC treatments, alone or in combination with ultra-high pressure homogenization (UHPH) on Bacillus subtilis spores in milk. Spores of B. [...]
2019 - 10.3390/foods8110539
Foods, Vol. 8 Núm. 11 (2019) , p. 539  
4.
18 p, 2.0 MB A Comparison of RNA-Seq Results from Paired Formalin-Fixed Paraffin-Embedded and Fresh-Frozen Glioblastoma Tissue Samples / Esteve-Codina, Anna (Centre de Regulació Genòmica) ; Arpi, Oriol (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)) ; Martinez-García, Maria (Hospital del Mar. Oncologia mèdica) ; Pineda, Estela (Hospital Clínic. Oncologia mèdica) ; Mallo, Mar (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras) ; Gut, Marta (Centre de Regulació Genòmica) ; Carrato, Cristina (Institut Germans Trias i Pujol. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) ; Rovira, Anna (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)) ; Lopez, Raquel (Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta) ; Tortosa, Avelina (Universitat de Barcelona, Departament d'Infermeria Fonamental) ; Dabad, Marc (Centre de Regulació Genòmica) ; Del Barco, Sonia (Institut Català d'Oncologia) ; Heath, Simon (Centre de Regulació Genòmica) ; Bagué, Silvia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Ribalta, Teresa (Hospital Clínic) ; Alameda, Francesc (Hospital del Mar) ; de la Iglesia, Nuria (Institut d'Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer (IDIBAPS)) ; Balañá, Carmen (Institut Germans Trias i Pujol. Institut Català d'Oncologia) ; on behalf of the GLIOCAT Group ; Glioma Catalonia Group (GLIOCAT) ; Universitat Autònoma de Barcelona
The molecular classification of glioblastoma (GBM) based on gene expression might better explain outcome and response to treatment than clinical factors. Whole transcriptome sequencing using next-generation sequencing platforms is rapidly becoming accepted as a tool for measuring gene expression for both research and clinical use. [...]
2017 - 10.1371/journal.pone.0170632
PloS one, 2017, p. 1-18  
5.
6 p, 84.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Codina Torrella, Idoia ; Martinez Garcia, Maria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Prat Castellà, Jaume ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
6.
6 p, 90.9 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Martínez Garcia, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
18 p, 382.8 KB La recepción de la imagen de las mujeres en los medios : una aproximación cualitativa / García Muñoz, Núria (Facultat de Ciències de la Comunicació. Universitat Autònoma de Barcelona) ; Martínez García, Luisa María (Facultat de Ciències de la Comunicació. Universitat Autònoma de Barcelona)
Este artículo tiene como objetivo analizar los resultados de una investigación sobre el consumo femenino de los estereotipos de género presentes en los medios de comunicación. Nos interesa conocer cuáles son los estereotipos de género que las mujeres valoran como discriminatorias y cuáles consideran como prácticas positivas respecto a la imagen de la mujer en la sociedad. [...]
This article aims to analyse the results of an investigation into the use of female gender stereotypes present in the media. We are interested in knowing what the gender stereotypes that women are valued as discriminatory and which regarded as positive practices regarding the image of women in ociety. [...]

2008
Comunicación y sociedad (Universidad de Guadalajara), Nueva época, Núm. 10 (julio-diciembre 2008) , p. 111-128  
8.
1 p, 2.5 MB Mecanismes d'adaptació de Listeria monocytogenes que augmenten el risc en aliments llestos pel consum / Martínez Garcia, Maria ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Grau en Microbiologia [816]  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Martinez-Garcia, M.
4 Martinez-García, Maria
1 Martínez-García, M.
1 Martínez-García, M.A.
2 Martínez-García, Magdalena.
4 Martínez-García, María
1 Martínez-García, Miguel Ángel
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.