Dipòsit Digital de Documents de la UAB 52 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
Caracterización estructural, zoométrica, productiva y genética de la población de llamas de la región de Huancavelica del Perú / Paucar Chanca, Rufino ; Piedrafita Arilla, Jesús, dir. ; Milán Sendra, Maria José, dir. ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir.
L'estructura de les explotacions de llames ubicades a les 7 províncies de la regió de Huancavelica, ha estat caracteritzada mitjançant una enquesta a 145 propietaris. Es va utilitzar un qüestionari que abastava aspectes com ara característiques econòmiques, característiques dels ramats, mà d'obra, maneig de l'alimentació, maneig reproductiu, maneig sanitari, maneig genètic i comercialització. [...]
La estructura de las explotaciones de llamas ubicadas en las 7 provincias de la región de Huancavelica, ha sido caracterizada mediante una encuesta a 145 propietarios. Se utilizó un cuestionario que abarcaba aspectos tales como características económicas, características de los rebaños, mano de obra, manejo en la alimentación, manejo reproductivo, manejo sanitario, manejo genético y comercialización. [...]
The structure of the llama farms located in 7 provinces of the Huancavelica region has been characterized by a survey of 145 owners. A questionnaire was used that covered aspects such as economic characteristics, herd characteristics, labor, feeding management, reproductive management, sanitary management, genetic management and commercialization. [...]

2020  
2.
Caracterización de explotaciones bovinas del Chaco paraguayo y opiniones contrastadas por la actividad / González Ramírez, Gladys Elizabeth ; Milán Sendra, Maria José, dir.
La ramaderia bovina és una de les activitats econòmiques més importants a Paraguai. Els censos bovins s'han multiplicat per tres en els últims 50 anys, sent aquest increment més acusat en la Regió Occidental o Chaco, que acull el 45% de la ramaderia de país. [...]
La ganadería bovina es una de las actividades económicas más importantes en Paraguay. Los censos bovinos se han multiplicado por tres en los últimos 50 años, siendo este incremento más acusado en la Región Occidental o Chaco, que alberga el 45% del ganado del país. [...]
Cattle raising is one of the most important economic activities in Paraguay. Bovine censuses have multiplied by three in the last 50 years, this being the most marked increase in the Western Region or Chaco, which houses 45% of the country's livestock. [...]

2020  
3.
9 p, 1.4 MB Preference by Donkeys and Goats among Five Mediterranean Forest Species : Implications for Reducing Fire Hazard / Bartolomé, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Broncano Atencia, María José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Plaixats i Boixadera, Josefina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rigau, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Milán Sendra, María José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baraza Ruíz, Elena (Universitat de les Illes Balears. Departament de Biologia) ; Miró, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Panadès, Xavier (Museu de la Conca Dellà)
During the second half of the 20th century, European countries experienced an increase in their forest area due to the global change. Consequently, there has been an increase in large forest fires, mainly in the Mediterranean basin, and this has forced the development of several types of prevention programs. [...]
2020 - 10.3390/ani10081302
Animals, Vol. 10 Núm. 8 (2020) , p. 1302  
4.
11 p, 128.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
7 p, 111.0 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de tercer curso que desarrolla tanto los aspectos científicos como técnicos relacionados con la economía y la gestión de las empresas agroalimentarias. El principal objetivo es introducir al alumno en los aspectos económicos a través de una visión global e integradora de la teoría económica y la gestión de la empresa. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
6 p, 109.8 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
6 p, 109.6 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de tercer curso que desarrolla tanto los aspectos científicos como técnicos relacionados con la economía y la gestión de las empresas agroalimentarias. El principal objetivo es introducir al alumno en los aspectos económicos a través de una visión global e integradora de la teoría económica y la gestión de la empresa. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
7 p, 111.6 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramón ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé Filella, Jordi ; Pares Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 52 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
2 Milán, Ma José
2 Milán, Ma José
3 Milán, Marco
11 Milán, Maria José
11 Milán, María José
2 Milán, Mª José
2 Milán, MªJosé
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.