Dipòsit Digital de Documents de la UAB 3 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
1 p, 112.3 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
, 2008  
2.
1 p, 157.4 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens. / Schiavone, A. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
, 2003  
3.
7 p, 150.3 KB Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens / Schiavone, Achille ; Nery, Joana ; Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010)  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Schiavone, Achille
1 Schiavone, Achille
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.