Dipòsit Digital de Documents de la UAB 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
8 p, 14.7 MB Las levaduras en los alimentos : ¿buenas amigas, peores enemigas? / Peinado, J.M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; De Silóniz, M.I. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; Wrent, P. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; Rivas, E.M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; Gil de Prado, E. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; Esteban, O. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III) ; Vera, J.F. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Oportunidades que las nuevas tecnologías en la producción de alimentos ofrecen a las levaduras (y a los zimólogos que las estudian).
2016
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016)  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Vera, J.
1 Vera, J.A.
2 Vera, Josep
7 Vera, Juan A.
1 Vera, Juan Antonio
1 Vera, Julieta
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.