Resultats globals: 9 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 9 registres trobats
Materials acadèmics 9 registres trobats  
1.
6 p, 113.3 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 113.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 112.9 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
6 p, 92.2 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
7.
6 p, 34.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
8.
6 p, 111.8 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
9.
6 p, 113.5 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2013-14  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.