Resultats globals: 1,493 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 259 registres trobats
Materials didàctics, 4 registres trobats
Materials acadèmics, 1,230 registres trobats
Documents de recerca 259 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 225.0 KB The impact of soybean cultivation in the Amazon on climate change and the possible alternatives for animal feed / Burston Alonso, Samantha ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 479.1 KB Pla as an alternative to traditional thermoplastics / Blázquez Núñez, Sara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 1.4 MB Local organic production, sustainable development goals and the environment / Robles Pérez, Romaneth Eylen ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 2.0 MB Science with a social impact: The Pesticides / Olalla Puiggròs, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 648.7 KB Resveratrol and its benefical molecular health effects / Gascon Martí, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 804.4 KB Physicochemical changes in sausage-type meat emulsions with fiber addition / Madí Besalú, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 572.4 KB Black truffle cultivation / García-Pardo Villanueva, Olga ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 294.3 KB Physiological bases of low FODMAP diets / El Benna Escala, Noor ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 128.9 KB Impact of microbial resistance through food / Calvillo Martín, Natàlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 1.5 MB Cereal biofortification by germination. A solution to overcome nutritional deficiencies? / Tortosa Quiñones, Meritxell ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 259 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials didàctics 4 registres trobats  
1.
1667x4576, 2.0 MB Resultats de l'enquesta «Reserva sales de treball a la BCT» / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciència i Tecnologia
Enquesta realitzada durant el mes de febrer del 2018 als usuaris de les sales de treball en grup de la BCT per conèixer la seva opinió sobre el servei.
2018 (Guies de les Biblioteques) (Biblioteca de Ciència i Tecnologia)  
2.
2 p, 505.0 KB Biblioteca de Ciència i Tecnologia, com reservar les sales de treball / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Guia per conèixer com fer reserves de les sales de treball en grup de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia a través del Catàleg UAB.
2020 (Serveis) (Guies de les Biblioteques) (Biblioteca de Ciència i Tecnologia)  
3.
1 p, 284.7 KB Biblioteca de Ciència i Tecnologia, guia d'ús de les sales de treball en grup / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciència i Tecnologia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Guia d'ús de les sales de treball en grup: horaris, tipologia de sales i normes de funcionament.
2018 (Guies de les Biblioteques) (Biblioteca de Ciència i Tecnologia)  
4.
2 p, 311.1 KB Biblioteca de Ciència i Tecnologia / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciència i Tecnologia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Guia amb informació sobre els fons, espais, equipaments i serveis de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
2020 (Guies de les Biblioteques) (Biblioteca de Ciència i Tecnologia)
3 documents

Materials acadèmics 1,230 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 123.9 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Sala Pallarés, Roser ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 107.5 KB Gestió per Processos [104609] / Pellicer Guardia, Laura ; Blabia Girau, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
L'objectiu principal de l'assignatura és determinar les causes de la utilització de la tecnologia en les organitzacions, com s'adopta en els processos i les avantatges de digitalitzar els processos clau en les organitzacions. [...]
La asignatura tiene como objetivo principal la determinación de las causas del uso de tecnología en las organizaciones, como se adopta en los procesos y las ventajas de digitalizar los procesos clave en las organizaciones. [...]

2020-21
Grau en Empresa i Tecnologia [948]
3 documents
3.
5 p, 107.2 KB Sistemes de Gestió dels Costos [104608] / Casablancas Segura, Carme ; Rivera Vicencio, Eduardo Alejandro ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
Context: Aquesta assignatura figura contextualitzada dins de la matèria Comptabilitat junt amb l'assignatura Comptabilitat Bàsica, que s'imparteix en el segon quadrimestre del primer curs del Grau d'Empresa i Tecnologia. [...]
Contexto: Esta asignatura figura contextualizada dentro de la materia Contabilidad junto con la asignatura Contabilidas Básica, que se imparte en el segundo cuatrimestre del primer curso del Grado en Empresa y Tecnologia. [...]

2020-21
Grau en Empresa i Tecnologia [948]
3 documents
4.
5 p, 104.4 KB Introducció a e-Business i e-Government [104058] / Blabia Girau, Daniel ; Gallart Gonzalez Palacio, Josep Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
Es tracta d'una assignatura dividida en dues parts diferenciades però que tenen vincles: La primera part, dedicada a l'e-business, es centrarà en el desenvolupament de models de negoci en l'entorn digital i en com les TIC poden aportar valor a les organitzacions. [...]
Se trata de una asignatura dividida en dos partes diferenciadas pero que tienen vínculos: La primera parte, dedicada al e-business, se centrará en el desarrollo de modelos de negocio en el entorno digital y en cómo las TIC pueden aportar valor a las organizaciones. [...]

2020-21
Grau en Empresa i Tecnologia [948]
3 documents
5.
5 p, 104.6 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
6 p, 114.9 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
5 p, 106.9 KB Mètodes de Processament d'Aliments I [103555] / Saldo Periago, Jordi ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio. Trata los procesos físicos de transformación y / o conservación de los alimentos de forma general, sin entrar a detallar el procesamiento de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza con mayor profundidad en las asignaturas optativas que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
8.
6 p, 111.0 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
7 p, 116.8 KB Bioquímica II [103265] / Casamayor Gracia, Antonio ; Santolaria Bello, Carlos ; Robles Guirado, José Ángel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
Esta asignatura debe permitir al estudiante comprender que los procesos biológicos, especialmente los relacionados con los alimentos y el metabolismo, tienen una base química y pueden explicarse en estos términos. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
6 p, 115.2 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, se basa en tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Materials acadèmics : 1,230 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.