UAB Digital Repository of Documents 157 records found  1 - 10nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
1.
11 p, 162.5 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Barroeta, Ana Cristina ; Gasa Gaso, Josep ; Milan Sendra, Maria Jose ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martin Orue, Susana Maria ; Gort Esteve, Araceli ; Amat Grau, Marta ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian, Carmen L ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
This is a first-year class subject, basic type, where the main objective is to introduce students to the world of animal production and management, studying the basic food production systems of animal origin, and the main factors (biological, economic, social, environmental, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir al alumnado al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
8 p, 114.0 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Gasa Gaso, Josep ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Pares Casanova, Ricard ; Castillejos, Lorena ; Salama Fadali, Ahmed ; Manuelian, Carmen L ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten i condicionen la producció i la qualitat de la carn, llet i ous Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada 1 són: 1 Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de carn, llet i ous Conèixer con afecten els factor productius la producció i la qualitat de la carn, llet i els ous Conèixer els índex tècnics de referència i identificar punts crítics del procés de producció Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
The objectives of Integrated Animal Production 1 are: 1 - To explain the productive factors that most affect the production and quality of me The training objectives of Integrated Animal Production 1 are: - To know the key factors that mark, now and in the future, the production of meat, - To know the productive factors that affect the production and quality of meat, milk - To know the technical benchmarks and to identify critical points of the production This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th (Demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Los objetivos de Producción Animal Integrada 1 son: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: 1 Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada 1 son: Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne, leche y huevos Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne, leche y huevos Conocer los índices técnicos de referencia e identificar puntos críticos del proceso de producción Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 (Demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
5 p, 110.5 KB Producció i Sanitat d'Aus [103968] / Barroeta, Ana Cristina ; Majó i Masferrer, Natàlia ; Canela Urizar, Luis Jesus ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta és una assignatura optativa que s'imparteix durant el 5è curs, un cop l'alumne ha d'haver adquirit els coneixements teòrics bàsics relatius als sistemes de producció i als principals problemes patològics de les aus de producció. [...]
This is an optional subject taught during the 5th year, once the student must have acquired the basic theoretical knowledge related to the production systems and to the main poultry pathological problems. [...]
Esta asignatura optativa se imparte durante el 5. º curso del grado de veterinaria. Previamente, el alumno debe haber adquirido los conocimientos teóricos básicos relativos a los sistemas de producción y a los principales problemas patológicos de las aves de producción. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
6 p, 112.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Barroeta, Ana Cristina ; Zamora Viladomiu, Anna ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
11 p, 130.5 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milan Sendra, Maria Jose ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesus ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martin Orue, Susana Maria ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
6.
18 p, 685.7 KB Effect of Feeding Olive Pomace Acid Oil on Dark Chicken Meat Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance / Albendea, Paula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Rafecas, Magdalena (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Vichi, Stefania (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Verdú, Marçal (BonÀrea Agrupa) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
One current aim of the chicken meat industry is to reduce production costs, which can be achieved using by-products as feed ingredients. Additionally, this can contribute to the food chain sustainability. [...]
2023 - 10.3390/ani13081343
Animals, Vol. 13 (april 2023)  
7.
188 p, 3.0 MB Strategies for the inclusion of olive pomace oil and acid oil in monogastric animal diets / Verge Mèrida, Gerard ; Barroeta, Ana Cristina, dir. ; Solà Oriol, David, dir. ; Sala, Roser, dir.
La tesi inclou un introducció general on s'hi inclou la revisió bibliografia amb la informació més rellevant i actual en relació al tema objecte d'estudi, permetent comprendre el plantejament de la hipòtesi i dels objectius perseguits, així com el disseny experimental. [...]
La tesis incluye una introducción general en la que se incluye la revisión bibliografía con la información más relevante y actual en relación al tema objeto de estudio, permitiendo comprender el planteamiento de la hipótesis y de los objetivos perseguidos, así como el diseño experimental. [...]
The thesis includes a general introduction in which the literature review is included with the most relevant and current information in relation to the subject under study, allowing to understand the approach of the hypothesis and the objectives pursued, as well as the experimental design. [...]

2022  
8.
7 p, 130.5 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Trujillo, Antonio-José ; Zamora, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous.
2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
7 p, 982.8 KB Effect of body weight on uniformity, livability, and skeletal development and strength of broiler breeder females / Asensio Dávila, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puente, Álvaro (Aviagen S.A.U) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was conducted with broiler breeder females (up to 30 wks of age) to study the effect ofbody weight (BW) at 5 wks on BW uniformity, livability, and skeletal development and strength. At 5 wksof age, 160 females were randomly selected within aflock of 1,988, and they were reared withoutgrading. [...]
2020 - 10.1080/09712119.2020.1789647
Journal of Applied Animal Research, Vol. 48, Núm 1 (2020) , p. 320-325  
10.
10 p, 347.1 KB Crude and acid oils from olive pomace as alternative fat sources in growing-finishing pigs / Verge-Mèrida, Gerard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Verdú, Marçal (BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry) ; Balart, Marta (BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry) ; Font i Furnols, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The inclusion of crude and acid oils from olive pomace can lead to more unsaturated meat products and, especially in the case of olive pomace acid oil, achieve a more economically and environmentally sustainable swine production. [...]
2021 - 10.1016/j.animal.2021.100389
Animal, Vol. 15 Núm. 12 (december 2021) , p. 100389  

UAB Digital Repository of Documents : 157 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.