UAB Digital Repository of Documents 2 records found  Search took 0.00 seconds. 
1.
236 p, 3.3 MB Mirades i relats de les dones xefs sobre la seva trajectòria professional : entrellaçant vida personal, gènere i restauració / Méndez Creu, Marta ; Selva Olid, Clara, dir. ; Muñoz Justicia, Juan Manuel, dir.
L'estudi 'Mirades i relats de les dones xefs sobre la seva trajectòria professional: entrellaçant vida personal, gènere i restauració' realitza una anàlisi de les trajectòries professionals de les dones que treballen a la restauració comercial. [...]
En el estudio 'Miradas y relatos de las mujeres chefs sobre su trayectoria profesional: entrelazando vida personal, genero y restauración' se realiza un análisis de las trayectorias profesionales de las mujeres que trabajan en la restauración comercial. [...]
The study "Views and stories of women chefs on their professional careers: intertwining personal life, gender and catering" analyzes the careers of women working in commercial catering. This sector, the restaurant industry, is characterized by generating employability in Spain, but also by the precarious conditions (i. [...]

2020  
2.
8 p, 263.7 KB Género, cultura organizacional y riesgos psicosociales : tres piedras angulares del sector de la restauración / Méndez Creu, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Selva Olid, Clara (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Social)
La restauración se caracteriza por ser uno de los principales sectores generadores de empleo en España. En este artículo, y desde una óptica organizacional y de género, realizamos una aproximación teórica crítica a los estudios que se han elaborado en el contexto de la restauración comercial, siendo el objetivo principal conocer los factores y elementos psicosociales más característicos del mismo. [...]
Catering is characterized by being one of the main sectors in employment generation in Spain. In this article, and from an organizational and gender perspective, we offer a theoretical approach, critical to the studies that have been developed in the context of commercial catering, the main objective being to know the most characteristic factors and psychosocial elements of this sector. [...]

2018 - 10.5565/rev/qpsicologia.1451
Quaderns de psicologia, Vol. 20 Núm. 2 (2018) , p. 195-202 (Revisiones)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.