1.
|
7 p, 116.0 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats Boixadera, Josepa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Díaz Álvarez, Leyna ;
Melero, Yolanda ;
Benages Vilau, Raúl ;
Solé Porta, Anna ;
Macili Macili, Aureliano ;
Andreu Cortés, Sandra ;
Garcia Anton Aviño, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'alumnat haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el alumnado deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
7 p, 116.4 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Díaz Álvarez, Leyna ;
Melero, Yolanda ;
Andreu Cortés, Sandra ;
Garcia Anton Aviño, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] 1 CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 116.3 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat, M. Rosa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
4.
|
7 p, 116.0 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Bragulat, M. Rosa ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Granados Toda, Albert ;
Lopez Marzo, Adaris Maria ;
Melero, Yolanda ;
García-Antón, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
7 p, 114.8 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Anglada Pons, Teresa ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...] CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]
2019-20 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
6.
|
7 p, 94.0 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2018-19 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
|
|
7.
|
7 p, 93.6 KB |
Experimentació al Laboratori [103249]
/
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Abarca Salat, Maria Lourdes ;
Albanell Trullas, Elena ;
Bragulat, M. Rosa ;
Cabañes Sáenz, Francisco Javier ;
Castellà Espuny, Joaquim ;
Castellá, Gemma ;
Céspedes Mulero, Francisco ;
Ferrer Bermejo, David ;
Genescà, Anna ;
Bartolomé, Jordi ;
Ortuño Romero, Ana Maria ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2017-18 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
|
|
8.
|
|
9.
|
|
10.
|
|