UAB Digital Repository of Documents 14 records found  previous11 - 14  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
11.
9 p, 274.9 KB Recuperació i producció sostenible del formatge d'Estahon / Gutiérrez i Pedemonte, Pau ; Plaixats i Boixadera, Josefina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Des de la perspectiva ambiental, el projecte s'ha enfocat vers la conservació de la biodiversitat, tant animal com vegetal, mitjançant unes pràctiques ramaderes que prioritzin l'aprofitament dels recursos sense una sobre-explotació d'aquests. [...]
2006
2 documents
12.
156 p, 1.5 MB Behaviour of pathogenic gram negative bacteria inoculated in milk and model cheese treated with high hydrostatic pressure / De Lamo Castellví, Sílvia ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Els efectes de les altes pressions hidrostàtiques i la capacitat per sobreviure, recuperar-se i créixer de tres microorganismes patògens (Yersinia enterocolitica, Escherichia coli Salmonella enterica) van ser investigats en llet desnatada i en un formatge model elaborat amb i sense estàrter. [...]
The effects of high hydrostatic pressure (HHP) treatment, and the ability for survival, repair and growth of three human pathogenic microorganisms (Yersinia enterocolitica, Escherichia coli and Salmonella enterica strains) were investigated in skimmed milk and model cheese made with and without starter culture. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  
13.
44 p, 429.3 KB Cambios en las características de un queso de cabra sometido a alta presión hidrostática : aceleración de la maduración / Saldo Periago, Jordi ; Guamis López, Buenaventura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sendra Nadal, Esther, dir. (Universidad Miguel Hernández de Elche)
La maduración es una de las partes del proceso de elaboración del queso en que pueden realizarse importantes acciones para reducir los costes de producción en la industria quesera. Es un proceso largo que implica mantener unos importantes inmovilizados, invertir en cámaras de maduración capaces de mantener grandes volúmenes, afrontar los costes de refrigeración y el riesgo de aparición de defectos durante el madurado. [...]
The ripening is one of the parts of the manufacture process of cheese in that is possible to carry out important actions to reduce the production costs in the cheese industry. It is a long process that implies support important immobilized, invest in ripening chambers able to hold large volumes, face the refrigeration costs and the defect appearance risk during the ripening. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, 2002
6 documents
14.
186 p, 9.3 MB Congelación de cuajadas de leche de oveja / Sendra Nadal, Esther ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pla Soler, Reyes, (M. Teresa Reyes) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El trabajo propone la congelación de cuajadas para desestacinalizar la producción de queso duro y semi-duro de leche de oveja. Se aplican como variables de estudio, las condiciones de envasado (en bolsas de polietileno y con cierre manual, en envase barrera bb4. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  

UAB Digital Repository of Documents : 14 records found   previous11 - 14  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.