UAB Digital Repository of Documents 83 records found  1 - 10nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
1.
1 p, 1.4 MB Microplastics in dairy products / Cordomí Raset, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 278.7 KB Determination of the microbiological quality and degree of transfer of Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica serovar Typhimurium and Enteritidis in unpasteurized juices from supermarkets / Moliner López, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 1.7 MB Acrylamide in food. Service Learning at Ribot i Serra High School / Picó Llamas, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 465.8 KB Effects of the excess of nitrates in vegetables and drinking water on consumers health. A Service - Learning Project / Casas Ortega, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 316.5 KB Heavy metal levels in sharks of the mediterranean sea / Ungureanu, Catalina Florentina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
4.9 MB Epidemiología y evolución temporal de las intoxicaciones agudas que precisan de ingreso en las unidades de medicina intensiva de España / Socias Mir, Antonia ; Palomar Martínez, Mercedes, dir. ; Crespo Alonso, Santiago, dir.
Les característiques dels pacients intoxicats varien en funció de la disponibilitat d'un determinat tòxic a una comunitat concreta i dels hàbits de consum en un moment donat. Tot i que les intoxicacions són una patologia poc freqüent en les unitats de medicina intensiva (UCI) no estan exemptes de morbimortalitat y la seva diversitat pot suposar un repte per al seu maneig. [...]
Introducción Las características de los pacientes intoxicados varían en función de la disponibilidad de un determinado tóxico en una comunidad concreta y de los hábitos de consumo en un momento dado. [...]
Introduction Characteristics of poisoned patients varies due to the availability of certain toxics in each community and consumption habits at a particular point. Although poisoning is an unusual disease at intensive care units (ICU), it is not exempt of morbimortality. [...]

2022  
7.
1 p, 390.3 KB Ochratoxin A producing fungi in grapes and their biocontrol / Alarcón Asensio, Lydia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 1.0 MB Mercury in different species of fishes in Spain and associated risks / Molero Guerra, Natàlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Veterinària [955]  
9.
1 p, 1.7 MB Pesticide poisoning and its treatment in small animals / Vinaixa Castillo, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Veterinària [955]  
10.
24 p, 372.4 KB Study of poultry livers as a source of Campylobacter / Szumilas, Joanna ; Cerdà-Cuéllar, Marta, dir. ; Martín Castillo, Margarita, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. [...]
2020
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]  

UAB Digital Repository of Documents : 83 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.