UAB Digital Repository of Documents 194 records found  1 - 10nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
1.
Agents infecciosos implicats en brots de diarrea neonatal porcina en granges de Catalunya / Vidal Ordeig, Anna, autor. ; Darwich Soliva, Laila, supervisor acadèmic. ; Martín Castillo, Margarita, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals.
La diarrea neonatal porcina constitueix una de les problemàtiques, tant a nivell sanitari com a nivell econòmic, més freqüents a les granges de porcs d'arreu del món. Malgrat que els brots de diarrea neonatal porcina poden estar ocasionats per múltiples factors, la causa més habitual és la presència de patògens entèrics. [...]
Porcine neonatal diarrhea is one of the most common health and economic problem in pig farms around the world. Although outbreaks of porcine neonatal diarrhea can be caused by multiple factors, the most frequent cause is the presence of enteric pathogens. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
2.
2.7 MB HAL-RAR: ligadura arterial hemorroidal guiada por doppler y reparación recto-anal comparado con la hemorroidectomía excisional para el tratamiento de las hemorroides grado III-IV / Carvajal López, Fernando, autor. ; Espín Basany, Eloi, supervisor acadèmic. ; Troyano Escribano, Daniel, supervisor acadèmic. ; Balibrea del Castillo, Jose Maria, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia.
La patología hemorroidal es una de las causas más frecuentes de consulta en coloproctología. En las fases más avanzadas de la enfermedad el tratamiento es quirúrgico y la técnica más ampliamente utilizada es la hemorroidectomía excisional. [...]
Hemorrhoidal disease is one of the most frequent causes of consultation in coloproctology. In the advanced stages of the disease, the treatment is surgical and the most widely used technique is the excisional hemorrhoidectomy. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
3.
4 p, 99.5 KB Treball de Final de Màster [43036] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...]
Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
4.
5 p, 107.7 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
5.
6 p, 114.6 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
7 p, 115.0 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
5 p, 108.3 KB Sanitat Animal II [102614] / Castellà Espuny, Joaquín ; Domingo Álvarez, Mariano ; Ferrer Bermejo, David ; Martín Castillo, Margarita ; Mateu de Antonio, Enrique María ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal II és una assignatura situada en el segon semestre del tercer curs del Grau en Veterinària. Forma part de la matèria Sanitat Animal que s'ha organitzat per espècies animals en tres semestres. [...]
La Sanidad Animal II es una asignatura ubicada en el segundo semestre del tercer curso del Grado en Veterinaria. Forma parte de la materia Sanidad Animal que se ha organizado por especies animales en tres semestres. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
7 p, 110.9 KB Sanitat Animal III [102613] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Castellà Espuny, Joaquín ; Martín Castillo, Margarita ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal III és una assignatura de primer semestre del quart curs del Grau en Veterinària. Forma part de la matèria de Sanitat Animal que s'ha organitzat per espècies animals en tres semestres. [...]
La Sanidad Animal III es una asignatura de primer semestre del cuarto curso del Grado en Veterinaria. Forma parte de la materia de Sanidad Animal que se ha organizado para especies animales en tres semestres. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
5 p, 107.3 KB Aplicació Multidisciplinària d'Una Sola Salut en les Zoonosis Majors i Endèmiques [43757] / Martín Castillo, Margarita ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul es presentaran els conceptes generals de les zoonosis i els mecanismes evolutius dels agents infecciosos per persistir, malgrat l'atac del sistema immune, i dels agents o estratègies terapèutiques actuals i futures. [...]
En este módulo se presentarán los conceptos generales de zoonosis y los mecanismos evolutivos de los agentes infecciosos para persistir a pesar del ataque del sistema inmune y de los agentes o estrategias terapéuticas actuales y futuras. [...]

2019-20
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1348]
3 documents
10.
4 p, 102.5 KB Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal [102617] / Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Domingo Álvarez, Mariano ; Martín Castillo, Margarita ; Allepuz Palau, Alberto Oscar ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal es cursa en el segon semestre de quart del Grau de Veterinària i és la continuació de les tres assignatures de Sanitat Animal. [...]
La asignatura de Política Sanitaria y Enfermedades de Importancia Legal se cursa en el segundo semestre de cuarto del Grado de Veterinaria y es la continuación de las tres asignaturas de Sanidad Animal. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents

UAB Digital Repository of Documents : 194 records found   1 - 10nextend  jump to record:
See also: similar author names
1 Castillo, Manuel de
1 Castillo, Mara
1 Castillo, Maravillas
1 Castillo, Marisol
1 Castillo, Miguel
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.