UAB Digital Repository of Documents 75 records found  previous11 - 20nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
11.
12 p, 893.1 KB Agronomic Characteristics of the Compost-Bedded Pack Made with Forest Biomass or Sawdust / Llonch, Lourdes (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gordo, Cecilia (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; López, Marga (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Balanyà i Martí, Teresa (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia)
To ascertain the agronomic value of the material resulting from the compost-bedded pack (CBP) in dairy barns, a cross-over experiment was designed with eight dry non-pregnant Holstein cows. The study was performed in two 11-week periods. [...]
2021 - 10.3390/pr9030546
Processes, Vol. 9 Núm. 3 (2021) , p. 546  
12.
10 p, 3.3 MB A virtual dairy herd as a tool to teach dairy production and management / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espinosa, G. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Vera Rodríguez, Gonzalo (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this project was to develop and test a web-based virtual dairy herd to help students understand the structure and functioning of a dairy herd, and to promote active learning. At the beginning of the course, the instructor defines the profiles of herds to be assigned to students (e. [...]
2020 - 10.3168/jds.2019-16714
Journal of dairy science, Vol. 103, Issue 3 (March 2020) , p. 2896-2905  
13.
11 p, 396.1 KB Effects of replacing canola meal with camelina expeller on intake, total tract digestibility, and feeding behavior of beef heifers fed high-concentrate diets / Salas, Hèctor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Faturi, Cristian (Instituto da Saúde e Produçao Animal, Universidade Federal Rural da Amazônia) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
To assess the effect of inclusion of camelina expeller in beef cattle diets, 24 Simmental heifers were used. Two experiments were carried out. In the first, two free-choice tests, one without and another with molasses, were conducted to know the preference of animals for a total mixed ration (TMR) made with a 90 to 10 concentrate to barley straw ratio, where canola meal (CM) or camelina expeller (CE) was used in the concentrate as a protein source. [...]
2020 - 10.1093/tas/txaa050
Translational Animal Science, Vol. 4 (april 2020) , p. 922-932  
14.
4 p, 103.2 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
15.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
16.
13 p, 597.8 KB In vitro digestibility, In situ degradability, rumen fermentation and N metabolism of camelina co-products for beef cattle studied with a dual flow continuous culture system of camelina co-products for beef cattle / Salas, Hèctor. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Nutrició, Maneig i Benestar Animal) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López-Suárez, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferret, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Camelina meal (CM) and camelina expeller (CE) were compared with soybean meal (SM) and rapeseed meal (RM). Trial 1 consisted of a modified Tilley and Terry in vitro technique. Trial 2 was an in situ technique performed by incubating nylon bags within cannulated cows. [...]
2019 - 10.3390/ani9121079
Animals, Vol. 9 Núm. 12 (december 2019) , p. 1079  
17.
4 p, 103.4 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia, Sergio ; Ferret, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
18.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
19.
7 p, 111.6 KB Producció Animal Integrada II [102624] / Milán Sendra, María José ; Barroeta, Ana Cristina ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé, Jordi ; Parés i Casanova, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
20.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents

UAB Digital Repository of Documents : 75 records found   previous11 - 20nextend  jump to record:
See also: similar author names
16 Ferret, A.
14 Ferret, Alfred,
1 Ferret, Andrés
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.