UAB Digital Repository of Documents 34 records found  1 - 10nextend  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
1.
Transposons played a major role in the diversification between the closely related almond and peach genomes : Results from the almond genome sequence / Alioto, Tyler (Centre de Regulació Genòmica) ; Alexiou, Konstantinos G. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Bardil, Amélie (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Barteri, Fabio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castanera, Raúl (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Cruz, Fernando (Centre de Regulació Genòmica) ; Dhingra, Amit (Washington State University. Department of Horticulture) ; Duval, Henri (INRA) ; Fernández i Martí, Angel (University of California) ; Frias, Leonor (Centre de Regulació Genòmica) ; Galán, Beatriz (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; García, José Luis (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; Howad, Werner (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Gómez Garrido, Jéssica (Centre de Regulació Genòmica) ; Gut, Marta (Centre de Regulació Genòmica) ; Julca, Irene (Centre de Regulació Genòmica) ; Morata, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puigdomènech, Pere, 1948- (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ribeca, Paolo (Centre de Regulació Genòmica) ; Rubio Cabetas, María José (Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón) ; Vlasova, Anna (Centre de Regulació Genòmica) ; Wirthensohn, Michelle G. (The University of Adelaide. School of Agriculture, Food and Wine) ; Garcia Mas, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Gabaldón, Toni (Centre de Regulació Genòmica) ; Casacuberta i Suñer, Josep M. 1962- (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Arús i Gorina, Pere (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
We sequenced the genome of the highly heterozygous almond Prunus dulcis cv. Texas combining short and long‐read sequencing. We obtained a genome assembly totaling 227. 6 Mb of the estimated 238 Mb almond genome size, of which 91% is anchored to eight pseudomolecules corresponding to its haploid chromosome complement, and annotated 27,969 protein‐coding genes and 6,747 non‐coding transcripts. [...]
2019 - 10.1111/tpj.14538
Plant journal, (September 2019)  
2.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
5 p, 105.9 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
4 p, 102.3 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
99 p, 981.2 KB Síndrome de resección anterior de recto : análisis de los factores asociados y su conocimiento entre la comunidad quirúrgica / Jiménez Gómez, Luis Miguel, autor. ; Espín Basany, Eloi, supervisor acadèmic. ; Sánchez García, José Luis, supervisor acadèmic. ; Armengol Carrasco, Manuel, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia.
Introducción El avance en el diagnóstico y tratamiento del cáncer de recto ha permitido una mejoría del pronóstico. El desarrollo tecnológico y la progresión en la capacitación de los cirujanos especializados ha derivado en un aumento de la tasa de cirugía preservadora de esfínteres, y por tanto, en un aumento de los pacientes que padecen trastornos funcionales defecatorios tras la cirugía de cáncer de recto. [...]
Introduction The advance in diagnosis and treatment of rectal cancer has allowed an improvement in prognosis. The technological development and the progression in the training of specialized surgeons has resulted in an increase in the rate of sphincter-sparing surgery, and therefore in an increase in patients suffering from functional defecatory disorders after rectal cancer surgery. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
6.
7 p, 162.5 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
7.
10 p, 261.7 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferré, Roger
Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
8.
9 p, 159.2 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
9.
12 p, 1.0 MB Genome sequence of the olive tree, Olea europaea / Cruz, Fernando (Universitat Pompeu Fabra) ; Julca, Irene (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Gómez-Garrido, Jèssica (Universitat Pompeu Fabra) ; Loska, Damian (The Barcelona Institute of Science and Technology) ; Marcet-Houben, Marina (The Barcelona Institute of Science and Technology) ; Cano, Emilio (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; Galán, Beatriz (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; Frias, Leonor (Universitat Pompeu Fabra) ; Ribeca, Paolo (Universitat Pompeu Fabra) ; Derdak, Sophia (Universitat Pompeu Fabra) ; Gut, Marta (Universitat Pompeu Fabra) ; Sánchez Fernández, Manuel (Grupo Santander) ; García, José Luis (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; Gut, Ivo (Universitat Pompeu Fabra) ; Vargas, Pablo (Vargas Gómez) (Royal Botanical Garden of Madrid) ; Alioto, Tyler (Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica) ; Gabaldón, Toni (CRG-Centre for Genomic Regulation)
The Mediterranean olive tree (Olea europaea subsp. europaea) was one of the first trees to be domesticated and is currently of major agricultural importance in the Mediterranean region as the source of olive oil. [...]
2016 - 10.1186/s13742-016-0134-5
GigaScience, Vol. 5, Issue 1 (December 2016) , art. 29  
10.
18 p, 3.4 MB Genome and transcriptome analysis of the Mesoamerican common bean and the role of gene duplications in establishing tissue and temporal specialization of genes / Vlasova, Anna (Centre de Regulació Genòmica) ; Capella-Gutiérrez, Salvador (Centre de Regulació Genòmica) ; Rendón-Anaya, Martha (Laboratorio Nacional de Genómica para la Biodiversidad) ; Hernández-Oñate, Miguel (Laboratorio Nacional de Genómica para la Biodiversidad) ; Minoche, André E. (Garvan Institute of Medical Research) ; Erb, Ionas (Centre de Regulació Genòmica) ; Câmara, Francisco (Centre de Regulació Genòmica) ; Prieto-Barja, Pablo (Centre de Regulació Genòmica) ; Corvelo, André (New York Genome Center) ; Sanseverino, Walter (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Westergaard, Gastón (Instituto de Agrobiotecnología Rosario) ; Dohm, Juliane C. (Universität für Bodenkultur) ; Pappas, Georgios J. (Universidade de Brasília. Departamento de Biologia Celular) ; Saburido-Alvarez, Soledad (Laboratorio Nacional de Genómica para la Biodiversidad) ; Kedra, Darek (Centre de Regulació Genòmica) ; Gonzalez, Irene (Universitat Pompeu Fabra) ; Cozzuto, Luca (Centre de Regulació Genòmica) ; Gómez-Garrido, Jessica (Universitat Pompeu Fabra) ; Aguilar-Morón, María A. (Universitat Pompeu Fabra) ; Andreu, Nuria (Universitat Pompeu Fabra) ; Aguilar, O. Mario (Universidad Nacional de La Plata. Instituto de Biotecnología y Biología Molecular) ; Garcia Mas, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Zehnsdorf, Maik (Universitat Pompeu Fabra) ; Vázquez, Martín P. (Instituto de Agrobiotecnología Rosario) ; Delgado-Salinas, Alfonso (Universidad Nacional Autónoma de México. Departamento de Botánica) ; Delaye, Luis (Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del I.P.N. Unidad Irapuato. Departamento de Ingeniería Genética) ; Lowy, Ernesto (European Bioinformatics Institute) ; Mentaberry, Alejandro (Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales) ; Vianello-Brondani, Rosana P. (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária) ; García, José Luís (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Departamento de Biología Ambiental) ; Alioto, Tyler (Centre de Regulació Genòmica) ; Sánchez, Federico (Universidad Nacional Autónoma de México. Departamento de Biología Molecular de Plantas) ; Himmelbauer, Heinz (Universität für Bodenkultur) ; Santalla, Marta (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Mision Biológica de Galicia) ; Notredame, Cedric (Universitat Pompeu Fabra) ; Gabaldón, Toni (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ; Herrera-Estrella, Alfredo (centro de Investigación y de Estudios Avanzados del I.P.N. Unidad Irapuato. Laboratorio Nacional de Genómica para la Biodiversidad) ; Guigó, Roderic (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques)
Legumes are the third largest family of angiosperms and the second most important crop class. Legume genomes have been shaped by extensive large-scale gene duplications, including an approximately 58 million year old whole genome duplication shared by most crop legumes. [...]
2016 - 10.1186/s13059-016-0883-6
Genome biology, Vol. 17 (2016) , art. 32  

UAB Digital Repository of Documents : 34 records found   1 - 10nextend  jump to record:
See also: similar author names
4 GARCÍA, J.A.
1 Garcia, J Rodriguez
8 Garcia, J.
1 Garcia, J. A.
1 Garcia, J. D.
4 Garcia, J.A.
2 Garcia, J.D.
3 Garcia, J.E.
1 Garcia, J.V.
1 Garcia, Jaume
2 Garcia, Javier
5 Garcia, Joan
1 Garcia, Josiane da Silva
8 Garcia, José H.
1 Garcia, Julio Cesar Oliveira
2 Garcia, Junior
8 García, J.
2 García, J. Eduardo
1 García, J. L.
1 García, J. M.
1 García, J. R.
4 García, J.A.
2 García, J.D.
3 García, J.E.
1 García, J.F.
1 García, J.I.
1 García, J.N.
1 García, JD.
1 García, Jaime
2 García, Javier
2 García, Javier
5 García, Joan
1 García, Joaquín
5 García, Jorge
4 García, Jose Luis
4 García, José Luis
4 García, José Ramon
4 García, José Ramón
1 García, José,
1 García, Juan
2 García, Juan Antonio
2 García, Juan Carlos
1 García, Juan Ignacio
1 García, Juan Luis
1 García, Juana
2 García, Juli
1 García, Julián
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.