UAB Digital Repository of Documents 77 records found  beginprevious33 - 42nextend  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
33.
7 p, 576.8 KB Estudio coste efectividad del proceso diagnóstico de la trombosis venosa profunda desde la atención primaria / Fuentes Camps, Eva M.. (Institut Català de la Salut) ; Del Val García, José Luis (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Bellmunt Montoya, Sergi (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Hmimina Hmimina, Sara (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Gómez-Jabalera, Efrem (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Muñoz, Miguel-Angel (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Analizar el coste-efectividad de la aplicación de algoritmos diagnósticos en pacientes con sospecha de un primer episodio de trombosis venosa profunda (TVP) en la atención primaria, en comparación con la derivación sistemática a centros especializados. [...]
2015 - 10.1016/j.aprim.2015.05.006
Atencion Primaria, Vol. 48 (august 2015) , p. 251-257  
34.
11 p, 991.3 KB Short-term mortality in end-stage heart failure patients / Verdú-Rotellar, Jose Maria (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Calero, Esther (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Abellana, Rosa (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Verdú-Soriano, José (Universitat d'Alacant) ; Vinyoles, Ernest (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Del Val García, José Luis ; Domingo, Mar (Institut Germans Trias i Pujol. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) ; Muñoz, Miguel-Angel (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Universitat Autònoma de Barcelona
This study is aimed at analyzing the impact of the main factors contributing to short and long-term mortality in patients at final stages of heart failure (HF). Patients attended at any of the 279 primary health care centers belonging to the Institut Català de la Salut, in Catalonia (Spain). [...]
2020 - 10.1016/j.aprim.2019.07.019
Atencion Primaria, Vol. 52 (january 2020) , p. 477-487  
35.
6 p, 106.5 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
36.
5 p, 106.4 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
37.
4 p, 102.6 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
38.
10 p, 787.8 KB Population prevalence and control of cardiovascular risk factors : What electronic medical records tell us / Catalán-Ramos, Arantxa (Institut Català de la Salut) ; Verdú, Jose M. (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Grau, María (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Iglesias-Rodal, Manuel (Institut Català de la Salut) ; Del Val García, José Luis (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Consola, Alicia (Aplicaciones en Informática Avanzada (AIA) S.L., Barcelona) ; Comín, Eva (Institut Català de la Salut)
To analyze the prevalence, control, and management of hypertension, hypercholesterolemia, and diabetes mellitus type 2 (DM2). Cross-sectional analysis of all individuals attended in the Catalan primary care centers between 2006 and 2009. [...]
2013 - 10.1016/j.aprim.2013.06.004
Atencion Primaria, Vol. 46 (december 2013) , p. 15-24  
39.
10 p, 660.3 KB Impact of implementing electronic clinical practice guidelines for the diagnosis, control and treatment of cardiovascular risk factors : A pre-post controlled study / Comín, Eva (Institut Català de la Salut) ; Catalán-Ramos, Arantxa (Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya) ; Iglesias-Rodal, Manuel (Institut Català de la Salut) ; Grau, Maria (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Del Val García, José Luis (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ; Consola, Alicia (Aplicaciones en Informática Avanzada (AIA)) ; Amado, Ester (Institut Català de la Salut) ; Pons, Angels (Institut Català de la Salut) ; Mata-Cases, Manel (Institut Català de la Salut) ; Franzi Sisó, Alícia (Institut Català de la Salut) ; Frigola-Capell, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut Universitari Avedis Donabedian) ; Cos Claramunt, Francesc Xavier (Institut Català de la Salut) ; Davins Miralles, Josep (Subdirecció General de Serveis Sanitaris, Departament de Salut) ; Verdu-Rotellar, Jose M. (Universitat Autònoma de Barcelona)
To evaluate the impact of computerized clinical practice guidelines on the management, diagnosis, treatment, control, and follow-up of the main cardiovascular risk factors: hypertension, hypercholesterolaemia, and type 2 diabetes mellitus. [...]
2017 - 10.1016/j.aprim.2016.11.007
Atencion Primaria, Vol. 49 (march 2017) , p. 389-398  
40.
21 p, 1.9 MB Unveiling a New High-Temperature Ordered Magnetic Phase in ϵ-Fe2O3 / García-Muñoz, José Luis (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Romaguera, Arnau (Institut de Ciència de Materials de Barcelona) ; Fauth, François (ALBA Laboratori de Llum de Sincrotró) ; Nogués, Josep (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Gich García, Martí (Institut de Ciència de Materials de Barcelona)
Iron oxides are among the most abundant materials on Earth, and yet there are some of their basic properties which are still not well-established. Here, we present temperature-dependent magnetic, X-ray, and neutron diffraction measurements refuting the current belief that the magnetic ordering temperature of ϵ-FeO is ∼500 K, i. [...]
2017 - 10.1021/acs.chemmater.7b03417
Chemistry of materials, Vol. 29, Issue 22 (November 2017) , p. 9705-9713  
41.
50 p, 962.3 KB Transposons played a major role in the diversification between the closely related almond and peach genomes : Results from the almond genome sequence / Alioto, Tyler Scott (Centre de Regulació Genòmica) ; Alexiou, Konstantinos G. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Bardil, Amélie (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Barteri, Fabio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castanera, Raúl (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Cruz, Fernando (Centre de Regulació Genòmica) ; Dhingra, Amit (Washington State University. Department of Horticulture) ; Duval, Henri (Institut National de la Recherche Agronomique (França)) ; Fernández i Martí, Angel (University of California) ; Frias, Leonor (Centre de Regulació Genòmica) ; Galán, Beatriz (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; García, José Luis (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ; Howad, Werner (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Gómez-Garrido, Jessica (Centre de Regulació Genòmica) ; Gut, Marta (Centre de Regulació Genòmica) ; Julca, Irene (Centre de Regulació Genòmica) ; Morata, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Puigdomènech, Pere, 1948- (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ribeca, Paolo (Centre de Regulació Genòmica) ; Rubio Cabetas, María José (Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón) ; Vlasova, Anna (Centre de Regulació Genòmica) ; Wirthensohn, Michelle (The University of Adelaide. School of Agriculture, Food and Wine) ; Garcia-Mas, Jordi (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Gabaldón, Toni (Centre de Regulació Genòmica) ; Casacuberta i Suñer, Josep M. 1962- (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Arús i Gorina, Pere (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
We sequenced the genome of the highly heterozygous almond Prunus dulcis cv. Texas combining short and long-read sequencing. We obtained a genome assembly totaling 227. 6 Mb of the estimated 238 Mb almond genome size, of which 91% is anchored to eight pseudomolecules corresponding to its haploid chromosome complement, and annotated 27,969 protein-coding genes and 6,747 non-coding transcripts. [...]
2020 - 10.1111/tpj.14538
The Plant journal, Vol. 101, Issue 2 (January 2020) , p. 455-472  
42.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

UAB Digital Repository of Documents : 77 records found   beginprevious33 - 42nextend  jump to record:
See also: similar author names
1 GARCÍA, J.A.
1 Garcia, J Rodriguez
15 Garcia, J.
5 Garcia, J. A.
9 Garcia, J. A. Benitez
2 Garcia, J. D.
10 Garcia, J. E.
1 Garcia, J. H.
1 Garcia, J.A.
1 Garcia, J.V.
1 Garcia, Jacinda D
1 Garcia, Jacinda D.
2 Garcia, Jaume
5 Garcia, Javier
1 Garcia, Jose E.
4 Garcia, Jose Facundo
24 Garcia, Jose H.
1 Garcia, Josiane da Silva
1 Garcia, José H
24 Garcia, José H.
1 Garcia, José Miguel
4 Garcia, Juan
3 Garcia, Juan Fernando
1 Garcia, Julio Cesar Oliveira
3 Garcia, Junior
15 García, J.
5 García, J. A.
2 García, J. D.
10 García, J. E.
2 García, J. Eduardo
1 García, J. F.
1 García, J. I.
1 García, J. J.
2 García, J. L.
1 García, J. M.
1 García, J. R.
1 García, J.A.
1 García, J.E.B.
1 García, J.Francisco
1 García, J.M.P.
1 García, J.S.
1 García, J.V.
1 García, JD.
1 García, Jacinto Montero
2 García, Jaime
5 García, Javier
5 García, Javier
1 García, Jennifer
5 García, Jesús
1 García, Jesús Gardeazabal
1 García, Joaquín
3 García, Jordi
3 García, Jordi
6 García, Jorge
1 García, Jorge M.
1 García, Jorge Vergas
1 García, Josefina
4 García, José Luis
4 García, José Luís
5 García, José Ramon
5 García, José Ramón
1 García, José,
4 García, Juan
3 García, Juan Antonio
2 García, Juan Carlos
4 García, Juan Ignacio
1 García, Juan Luis
1 García, Juan Pablo
2 García, Juana
2 García, Juli
1 García, Julián
3 García, Juán Fernando
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.