UAB Digital Repository of Documents 223 records found  1 - 10nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
1.
8 p, 129.1 KB Literatura, Cultura i Societat [43020] / Rodríguez Rodríguez, Juan ; Aznar Soler, Manuel ; Lopez Garcia, Jose Ramon ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
La derrota, després de tres anys de guerra, de la Segona República en 1939 va provocar l'èxode de centenars de milers de ciutadans espanyols davant el temor de la sagnant repressió deslligada pels militars revoltats en 1936; entre ells, nombrosos intel·lectuals, escriptors i artistes, el millor de la cultura espanyola del primer terç del segle XX, que havien manifestat el seu compromís en la construcció i defensa de la República i els seus governs democràtics i legítims. [...]
La derrota, tras tres años de guerra, de la Segunda República en 1939 provocó el éxodo de centenares de miles de ciudadanos españoles ante el temor de la sangrienta represión desatada por los militares sublevados en 1936; entre ellos, numerosos intelectuales, escritores y artistas, lo mejor de la cultura española del primer tercio del siglo XX, que habían manifestado su compromiso en la construcción y defensa de la República y sus gobiernos democráticos y legítimos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera [1176]
3 documents
2.
5 p, 104.6 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 111.0 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
5 p, 107.0 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Barrena Gomez, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales de ecología industrial y la gestión de residuos. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
5 p, 105.1 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
21 p, 2.7 MB Functionalized cerium oxide nanoparticles mitigate the oxidative stress and proinflammatory activity associated to the portal vein endothelium of cirrhotic rats / Ribera, Jordi (Hospital Clínic de Barcelona. Departament de Bioquímica i Genètica Molecular) ; Rodríguez Vita, Juan (German Cancer Research Center) ; Cordoba, Bernat (Hospital Clínic de Barcelona. Departament de Bioquímica i Genètica Molecular) ; Portolés, Irene (Hospital Clínic de Barcelona. Departament de Bioquímica i Genètica Molecular) ; Casals, Gregori (Hospital Clínic de Barcelona. Departament de Bioquímica i Genètica Molecular) ; Casals Mercadal, Eudald (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Jiménez, Wladimiro (Universitat de Barcelona. Departament de Biomedicina) ; Puntes, Víctor (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Morales Ruiz, Manuel (Universitat de Barcelona. Departament de Biomedicina)
Background and aims- The occurrence of endothelial alterations in the liver and in the splanchnic vasculature of cirrhotic patients and experimental models of liver diseases has been demonstrated. However, the pathological role of the portal vein endothelium in this clinical context is scarcely studied and, therefore, deserves attention. [...]
2019 - 10.1371/journal.pone.0218716
PloS one, Vol. 14, Num. 6 (June 2019) , art. e0218716  
7.
18 p, 1.3 MB Machine learning in critical care : state-of-the-art and a sepsis case study / Vellido, Alfredo (Centro de Investigación Biomédica en Red en Bioingeniería, Biomateriales y Nanomedicina (CIBER-BBN), Barcelona, Spain) ; Ribas, Vicent (Data Analytics in Medicine, EureCat, Barcelona, Spain) ; Morales, Carles (Universitat Politècnica de Catalunya. Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI) Research Center) ; Ruiz Sanmartín, Adolfo (Institut de Recerca Vall d' Hebron) ; Ruiz Rodríguez, Juan Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Like other scientific fields, such as cosmology, high-energy physics, or even the life sciences, medicine and healthcare face the challenge of an extremely quick transformation into data-driven sciences. [...]
2018 - 10.1186/s12938-018-0569-2
BioMedical Engineering OnLine, Vol. 17 (november 2018)  
8.
5 p, 107.7 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
9.
6 p, 108.0 KB Reproducció Animal [102661] / Rodríguez Gil, Juan Enrique ; Mogas Amorós, Maria Teresa ; Palomo Peiró, Maria Jesús ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Reproducció Animal és una assignatura de tercer curs que proporciona els coneixements relatius de la fisiologia de la reproducció dels animals domèstics així com el metodologia necessària per al seu control. [...]
La asignatura de Reproducció Animal es una asignatura de tercer curso que proporciona los conocimientos relativos a la fisiología de la reproducción de los animales domésticos, así como la metodología necesaria para su control. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
10.
7 p, 115.6 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària 1 Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents

UAB Digital Repository of Documents : 223 records found   1 - 10nextend  jump to record:
See also: similar author names
1 Rodriguez, J.J.
1 Rodriguez, JE.
24 Rodriguez, Joan
11 Rodriguez, Joan Enric
1 Rodriguez, Jorge
2 Rodriguez, Josep Lluís
28 Rodriguez, Juan
4 RodrÍguez, J. M.
1 Rodríguez, J, M.
13 Rodríguez, J.
1 Rodríguez, J. A.
1 Rodríguez, J. F.
4 Rodríguez, J. M.
1 Rodríguez, J.A.
1 Rodríguez, J.F.
1 Rodríguez, J.L.
1 Rodríguez, Jacqueline
1 Rodríguez, Jaime
1 Rodríguez, Jesús
24 Rodríguez, Joan
1 Rodríguez, Jorge
1 Rodríguez, Jorge Miquel
2 Rodríguez, Jose
1 Rodríguez, Josep
2 Rodríguez, Josep Lluís
2 Rodríguez, José
1 Rodríguez, José Antonio
4 Rodríguez, José Juan
1 Rodríguez, José Luís
1 Rodríguez, José M.
1 Rodríguez, Juan Antonio
1 Rodríguez, Juan Fco.
1 Rodríguez, Juan N.
7 Rodríguez, Juan,
1 Rodríguez, Juana
1 Rodríguez, Julio César
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.