UAB Digital Repository of Documents 3 records found  Search took 0.00 seconds. 
1.
1 p, 112.3 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
, 2008  
2.
1 p, 157.4 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens. / Schiavone, A. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
, 2003  
3.
7 p, 150.3 KB Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens / Schiavone, Achille ; Nery, Joana ; Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010)  

See also: similar author names
1 Schiavone, Achille
1 Schiavone, Achille
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.