Results overview: Found 20 records in 0.02 seconds.
Articles, 3 records found
Course materials, 11 records found
Graphic and multimedia documents, 3 records found
Personal and institutional archives, 5 records found
Articles 3 records found  
1.
4 p, 616.4 KB All about my eggs (o la ciència dels ous) : English - Science project / Anglès Vidal, Rosalia (INS Joan Amigó i Callau (L'Espluga de Francolí, Catalunya))
All about my eggs és una experiència didàctica aplicada a 1r d'ESO amb un enfocament competencial i interdisciplinari, basat en la metodologia AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres). [...]
"All about my eggs" is a educational experience carried out in 1st of ESO. This experience follows a competence-based and interdisciplinary approach, based on a CLIC methodol-ogy (Content Language Integrated Learning). [...]

2016 - 10.5565/rev/ciencies.23
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 32 (Desembre 2016) , p. 5-8 (Experiències didàctiques i treballs pràctics)  
2.
2 p, 127.1 KB Descrites dues noves espècies d'ous de dinosaure als Pirineus / Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Investigadors de l'ICP han descrit dues ooespècies noves per a la ciència, Prismatoolithus trempii i Spheroolithus europaeus, que s'associen a dinosaures carnívors i a "becs d'ànec". La troballa corrobora la presència d'una gran varietat de dinosaures (sauròpodes, ornitòpodes i teròpodes) nidificant en el que avui dia és el Prepirineu català i converteix els jaciments de Catalunya en els més importants pel que fa a l'estudi dels ous de dinosaure a Europa.
Investigadores del ICP han descrito dos ooespècies nuevas para la ciencia, Prismatoolithus trempii y Spheroolithus europaeus, que se asocian a dinosaurios carnívoros y "picos de pato". El hallazgo corrobora la presencia de una gran variedad de dinosaurios (saurópodos, ornitópodos y terópodos) nidificando en lo que hoy en día es el Prepirineo catalán y convierte los yacimientos de Cataluña en los más importantes en cuanto al estudio de los huevos de dinosaurio en Europa.

2014
UAB divulga, 2014
2 documents
3.
2 p, 130.0 KB Un biofiltre per resoldre molt més que l'olor a ous podrits del H2S / Fortuny, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
El sulfur d'hidrogen (H2 S) és un compost reduït de sofre present, sovint, en efluents gasosos industrials i fàcil de reconèixer per la seva pudor a ous podrits. Per eliminar-lo, habitualment s'utilitzen tècniques físicoquímiques molt eficaces però costoses econòmica i ambientalment. [...]
El sulfuro de hidrógeno (H2S) es un compuesto reducido de azufre presente a menudo en efluentes gaseosos industriales, fácil de reconocer por su olor a huevos podridos. Para eliminarlo, habitualmente se utilizan técnicas físico-químicas muy eficaces pero costosas económica y ambientalmente. [...]

2008
UAB divulga, Juny 2008, p. 1-2
2 documents

Course materials 11 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
6 p, 112.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Barroeta, Ana Cristina ; Zamora Viladomiu, Anna ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 130.5 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Trujillo, Antonio-José ; Zamora, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous.
2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
6 p, 113.3 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 113.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
6 p, 112.9 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
6 p, 92.2 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
9.
6 p, 34.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 111.8 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  

Course materials : 11 records found   1 - 10next  jump to record:
Graphic and multimedia documents 3 records found  
1.
1024x768, 458.2 KB Producción de huevos camperos : Can Magí / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la UE, el marcado y etiquetado de huevos define los huevos de gallinas camperas, como los producidos por gallinas manejadas en libertad, con acceso al exterior y alimentadas de forma convencional (no ecológica). [...]
A la UE, el marcat i etiquetat dels ous defineix els ous de gallines camperes, com els produïts per gallines menades en llibertat, amb accés a l'exterior i alimentades de forma convencional (no ecològica). [...]

2009 (Memoria digital de producció animal)
46 documents
2.
Son Boira. Ous ecològics. Mallorca / Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas
Descripció de com funciona una granja de gallines ecològiques per a la producció d'ous ecològics.
2015  
3.
1182x779, 173.8 KB Huevos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los huevos son uno de los alimentos proteicos más sabrosos y baratos de consumir. Se presentan los huevos comerciales más habituales en el mercado (gallina y codorniz) y algunos de sus posibles defectos y se comparan también con los huevos de gallinas de payés en libertad y con los de otras aves domésticas.
Els ous és un dels aliments protèics més saborosos i econòmics de consumir. Es presenten els ous comercials més habituals en el mercat (gallina i guatlla) i alguns dels seus possibles defectes, i es comparen també amb els ous de gallines de pagès en llibertat i amb els d'altres aus domèstiques.

Arenys de Mar, Barcelona 1996 (Memoria digital de producció animal)
19 documents

Personal and institutional archives 5 records found  
1.
1024x768, 458.2 KB Producción de huevos camperos : Can Magí / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la UE, el marcado y etiquetado de huevos define los huevos de gallinas camperas, como los producidos por gallinas manejadas en libertad, con acceso al exterior y alimentadas de forma convencional (no ecológica). [...]
A la UE, el marcat i etiquetat dels ous defineix els ous de gallines camperes, com els produïts per gallines menades en llibertat, amb accés a l'exterior i alimentades de forma convencional (no ecològica). [...]

2009 (Memoria digital de producció animal)
46 documents
2.
1182x779, 173.8 KB Huevos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los huevos son uno de los alimentos proteicos más sabrosos y baratos de consumir. Se presentan los huevos comerciales más habituales en el mercado (gallina y codorniz) y algunos de sus posibles defectos y se comparan también con los huevos de gallinas de payés en libertad y con los de otras aves domésticas.
Els ous és un dels aliments protèics més saborosos i econòmics de consumir. Es presenten els ous comercials més habituals en el mercat (gallina i guatlla) i alguns dels seus possibles defectes, i es comparen també amb els ous de gallines de pagès en llibertat i amb els d'altres aus domèstiques.

Arenys de Mar, Barcelona 1996 (Memoria digital de producció animal)
19 documents
3.
1 p, 837.1 KB La mare dels ous / Calders, Pere 1912-1994
1991
El Temps, any VIII, núm. 343, 1991, p. 63  
4.
1 p, 127.8 KB [Noi, des que paguen els ous...] / Calders, Pere 1912-1994
1937
Diari de Catalunya, núm. 8, dimarts 24 d'agost de 1937, p. 1  
5.
5 p, 39.1 KB Relació de la "E.E.B" sobre el mercat de la carn de conill, de la de pollastre, i altres aus, i en el dels ous, a Catalunya / Camps i Rabadà, Jaume 1930-  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.