Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 4 registros  La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after cooking of chicken meat / López Ferrer, Sigfrid (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A. P. (Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions.
2002
, 2002  
2.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grashorn, M. A.
2001
-, : 2001  
3.
7 p, 708.8 KB Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
1999
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35  
4.
7 p, 7.6 MB Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The use of different vegetable oils in animal nutrition has allowed the producer to obtain highly energetic diets at very low costs, while offering an optimum and well-appreciated product to the consumer. [...]
1999
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.