Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 10 registros  La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
4 p, 103.1 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
2.
6 p, 109.7 KB Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772] / Santolalla Garcia, Beatriz ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
The configuration of the worldwide current hotel sector has changed substantially in recent years to give service to a customer who requests personalized attention and adaptability to their current needs anywhere in the world. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
3.
4 p, 103.4 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
By the end of the subject students must be able to: 1. Know the structure of a restaurant business, as well as the skills and tasks of each component that makes up. 2. Manage and control the costs in a restaurant business in an effective way. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
4.
6 p, 109.5 KB Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772] / Santolalla García, Beatriz ; Moguel Fernández, Jordi ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
The configuration of the worldwide current hotel sector has changed substantially in recent years to give service to a customer who requests personalized attention and adaptability to their current needs anywhere in the world. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
5.
4 p, 103.1 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
6.
6 p, 109.1 KB Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772] / Santolalla García, Beatriz ; Moguel Fernández, Jordi ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
7.
6 p, 109.6 KB Innovació en Gestió Hotelera [104961] / Santolalla García, Beatriz ; Moguel Fernández, Jordi ; Carrer, Deborah ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
8.
4 p, 102.6 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumnado deberá ser capaz: 1. Conocer la estructura de una empresa de restauración, así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los diferentes componentes que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
9.
6 p, 109.0 KB Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772] / Santolalla García, Beatriz ; Moguel Fernández, Jordi ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
10.
8 p, 164.3 KB Direcció d'Empreses de Restauració [103778] / Labastida Noguera, Albert
Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.