Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 158 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
8 p, 580.9 KB Cross-contamination of mature Listeria monocytogenes biofilms from stainless steel surfaces to chicken broth before and after the application of chlorinated alkaline and enzymatic detergents / Mazaheri, Tina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ripolles-Avila, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objectives of this study were, firstly, to compare a conventional (i. e. , chlorinated alkaline) versus an alternative (chlorinated alkaline plus enzymatic) treatment effectivity for the elimination of biofilms from different L. [...]
2023 - 10.1016/j.fm.2023.104236
FOOD MICROBIOLOGY, Vol. 112 (2023) , p. 104236  
2.
7 p, 116.2 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagues, Artur Xavier ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Grau García, Simó ; Martínez Moreno, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes 1 Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
At the end of the course the student will be able to: Assess the safety and quality of foods prepared in food-processing establishments and issue opinions on their suitability for human consumption Auditing the hygienic requirements that different food-processing establishments must fulfil Implement the self-control system in a food industry Design and apply the HACCP systems to the elaboration processes of food products and audit that it works properly Determine the suitability of animals for slaughter and the suitability for the consumption of the products 1 Determine the suitability of animals for slaughter and the suitability for the consumption of the products obtained from these animals in the slaughterhouses.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
3.
5 p, 109.7 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Roig Sagues, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 En aquesta matèria els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
1 In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
1 En esta materia los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
4.
5 p, 104.9 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases. 2. Demonstrate that you know the fundamental bases in the hygienic design of the installations. 3. Identify the different systems of evaluation of food safety applied to the installations. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
5.
7 p, 112.3 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
6.
6 p, 109.2 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
7.
6 p, 108.4 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Talens Peiro, Laura ; Barrena Gómez, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
1. Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases. 2. Demonstrate that you know the fundamental bases of industrial ecology and waste management. 3. Identify the different wastewater treatment systems and their characterization. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales de ecología industrial y la gestión de residuos. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
8.
216 p, 8.3 MB Control of listeria monocytogenes biofilms in the food industry : fighting a recurring problem by studying its formation and elimination / Mazaheri, Tina ; Ripollés Ávila, Carolina, dir. ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir.
Aquest treball es va emmarcar al Projecte Nacional LISSA (RTI2018-098267-R-C32), projecte que centra els seus objectius en dues estratègies innovadores en el camp de les aplicacions alternatives antibiofilm. [...]
Este trabajo se enmarcó en el Proyecto Nacional LISSA (RTI2018-098267-R-C32), proyecto que centra sus objetivos en dos estrategias innovadoras en el campo de las aplicaciones alternativas de antibiofilm. [...]
The present work is included in the LISSA National Project (RTI2018-098267-R-C32), a project that focuses its objectives on two innovative strategies in the field of alternative antibiofilm applications. [...]

2022  
9.
16 p, 255.2 KB Seguridad alimentaria en un entorno doméstico cambiante : Un llamamiento a la reflexión y a la sensibilización / Rodríguez-Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En este capítulo se pretende dar una visión general de la seguridad de los alimentos. Se inicia con una serie de conceptos que se consideran esenciales para poder entender y diferenciar entre peligro y riesgo. [...]
2022
El ambiente y su impacto en la 13 salud maternoinfantil: ¿a qué nos enfrentamos?, Vol. 13 Núm. 1 (2022) , p. 199-214  
10.
9 p, 4.2 MB Removal of Listeria monocytogenes biofilms on stainless steel surfaces through conventional and alternative cleaning solutions / Mazaheri, Tina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Turitich, Libni (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Ripolles-Avila, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Conventional treatments are not effective enough to completely remove Listeria monocytogenes biofilms from surfaces, thus implying the presence of certain persistent bacterial forms. In this study, eleven treatments (i. [...]
2022 - 10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109888
International Journal of Food Microbiology, Vol. 381 (16 2022) , p. 109888  

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 158 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.