Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 2 registros  La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
13 p, 1.8 MB Combining nanoscale zero-valent iron and anaerobic dechlorinating bacteria to degrade chlorinated methanes and 1,2-dichloroethane / Salom, Dani (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Fernández-Verdejo, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Moral Vico, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Font i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Marco Urrea, Ernest (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Nanoscale zero-valent iron (nZVI) has the potential to degrade a diversity of chlorinated compounds, and it is widely used for remediation of contaminated groundwaters. However, some frequently detected contaminants such as dichloromethane (DCM) and 1,2-dichloroethane (1,2-DCA) have shown nearly no reactivity with nZVI. [...]
2023 - 10.1007/s11356-023-25376-z
Environmental Science and Pollution Research International, Vol. 30 (January 2023) , p. 45231-45243  
2.
100 p, 10.4 MB Criteris per a la gestió proactiva dels boscos de pi blanc per a la millora de la fixació de CO2 a les Terres de l'Ebre / ORZA (Grup de recerca) ; Rovira, Martina ; Salom, Dani ; San José, Judit ; Font i Segura, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Marco Urrea, Ernest, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Oliver i Solà, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2018
Grau en Ciències Ambientals [959]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.