Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 75 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
3 p, 1.1 MB Vint-i-unena edició del workshop sobre "Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària - memorial DYCFung" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El novembre de 2023 va tenir lloc, un any més, el XXI workshop MRAMA a la UAB per debatre sobre els reptes de la seguretat alimentària. Investigadors, docents, estudiants i empreses nacionals i internacionals es van reunir per a compartir coneixements pràctics i teòrics sobre mètodes innovadors per a detectar, comptar, aïllar i caracteritzar els microorganismes i els seus metabòlits, habituals en l'alimentació i l'aigua.
En noviembre de 2023 tuvo lugar, un año más, el XXI workshop MRAMA en la UAB para debatir sobre los retos de la seguridad alimentaria. Investigadores, docentes, estudiantes y empresas nacionales e internacionales se reunieron para compartir conocimientos prácticos y teóricos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar los microorganismos y sus metabolitos, habituales en la alimentación y el agua.

2024
UAB divulga, Febrer 2024, p. 1-2
2 documentos
2.
8 p, 118.3 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
Begudes i aliments d'origen vegetal is the application of knowledges achieved mainly in Mètodes de processament d'aliments I and II. It integrates and gives you knowledge about working of industries of beverages and foods of plant origin, from raw material receipt to final product storage.
Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
3.
7 p, 116.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Capellas Puig, Marta ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Yuste Puigvert, Josep ; Zamora Viladomiu, Anna ; Saldo Periago, Jordi ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures 1 d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies 1 carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de 1 alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
4.
6 p, 108.4 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels més importants al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
Our health depends on what we eat daily and how we do it. Also, our economy depends on that, since the agri-food sector is one of the most active sectors in our country. In Catalonia, there are many industries that are dedicated to the production or the processing of raw materials to convert them into food. [...]
De lo que comemos diariamente, y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economia, pues el sector agroalimentario es uno de los que más importantes en nuestro país. En Catalunya existen muchas indústrias que se dedican a producir o processar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
5.
5 p, 104.1 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Prat Castellà, Jaume ; Freire, Paulina ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
6.
7 p, 118.5 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
The meat industry is one of the main among all food incdustries and in some contexts it is the majority. In Catalonia it reaches a third of the total and occupies up to 37% of the workers of the alimentary one. [...]
La industria cárnica es una de las principales de entre todas las de los alimentos y en algunos contextos es la mayoritaria. En Cataluña llega a un tercio del total y ocupa hasta un 37% de los trabajadores de la alimentaria. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
7.
4 p, 100.3 KB Pràcticum [103241] / Abarca Salat, Maria Lourdes ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
Pràcticum, a 12-ECTS compulsory course, is done in an entity, private or public, national or international, to complement the university training of the student and to bring him/her near to the professional sector where he/she will be in the future. [...]
El Pràcticum, asignatura obligatoria de 12 créditos, es una actividad que el estudiante hace en una entidad, privada o pública, nacional o internacional, para complementar su formación universitaria y acercarlo al ámbito profesional donde ejercerá su actividad. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
8.
8 p, 130.4 KB Mechanically recovered poultry meat sausages manufactured with high hydrostatic pressure / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guamis López, Buenaventura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of high pressure processing at high temperature on texture and color of frankfurter-type sausages made with different contents of mechanically recovered poultry meat (MRPM) was evaluated and compared with that of a standard cooking process. [...]
1999 - 10.1093/ps/78.6.914
Poultry Science, Vol. 78 Núm. 6 (june 1999) , p. 914-921  
9.
3 p, 938.5 KB Vintena edició del workshop sobre "Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària" - memorial DYCFung / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El novembre de 2022 va tenir lloc el XX workshop MRAMA, on investigadors, docents, estudiants i empreses es reuniren per compartir coneixements pràctics i teòrics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
En noviembre de 2022 tuvo lugar el XX workshop MRAMA, donde investigadores, docentes, estudiantes y empresas se reunieron para compartir conocimientos prácticos y teóricos sobre métodos innovadores para detectar, contar, aislar y caracterizar rápidamente los microorganismos, y sus metabolitos, habituales en los alimentos y el agua.

2023
UAB divulga, Febrer 2023
2 documentos
10.
2 p, 131.8 KB Fung Double Tube Method / Fung, Daniel Y. C ; Fujioka, Roger ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Four-hour rapid evaluation of fecal contamination of recreational water in seaside beaches by the Fung Double Tube Method.
2020
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIX (2020)  

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 75 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.