Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 11 registros  1 - 10siguiente  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
6 p, 112.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Barroeta, Ana Cristina ; Zamora Viladomiu, Anna ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
2.
7 p, 130.5 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Trujillo, Antonio-José ; Zamora, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous.
2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
3.
6 p, 113.3 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
4.
6 p, 113.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
5.
6 p, 112.9 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
6.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
6 p, 92.2 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Barroeta, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
9.
6 p, 34.6 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 111.8 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 11 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.