No se han encontrado coincidencias con Folch, Joseph, pero utilizando en su lugar Folch Joseph...
Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 3 registros  La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
16 p, 1.4 MB Identifying miRNA-mRNA regulatory networks on extreme n-6/n-3 polyunsaturated fatty acid ratio expression profiles in porcine skeletal muscle / Manaig, Yron Joseph (Università degli Studi di Milano. Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences) ; Criado Mesas, Lourdes (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Esteve-Codina, Anna (Centre de Regulació Genòmica) ; Mármol-Sánchez, Emilio (Centre for Palaeogenetics) ; Castelló Farré, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Sánchez Bonastre, Armando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Folch, Josep M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Omega-3 (n-3) and omega-6 (n-6) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) are essential fatty acids with antagonistic inflammatory functions that play vital roles in metabolic health and immune response. Current commercial swine diets tend to over-supplement with n-6 PUFAs, which may increase the likelihood of developing inflammatory diseases and affect the overall well-being of the animals. [...]
2023 - 10.1371/journal.pone.0283231
PloS one, Vol. 18 (may 2023)  
2.
240 p, 4.0 MB Omics approaches for omega-6/omega-3 polyunsaturated fatty acid ratio in pigs / Manaig, Yron Joseph ; Sánchez Bonastre, Armando, dir. ; Savoini, Giovanni, dir. ; Folch, Josep M, dir.
En general, la qualitat de la carn està fortament influenciada per la composició dels àcids grassos (AG) i el greix intramuscular, que depèn en gran mesura de la ingesta de greix a la dieta dels porcs, però també està influenciada per variants genètiques . [...]
En general, la calidad de la carne está fuertemente influenciada por la composición de los ácidos grasos (AG) y la grasa intramuscular, que depende en gran medida de la ingesta de grasa en la dieta de los cerdos, pero también esta influenciada por variantes genéticas. [...]
In general, meat quality is heavily influenced by fatty acid (FA) composition and intramuscular fat, which is mostly dependent on the dietary fat intake of pigs, but it is also affected by genetic variants. [...]

2022  
3.
18 p, 729.3 KB Low n-6/n-3 Gestation and Lactation Diets Influence Early Performance, Muscle and Adipose Polyunsaturated Fatty Acid Content and Deposition, and Relative Abundance of Proteins in Suckling Piglets / Manaig, Yron Joseph (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Sandrini, Silvia (Università degli Studi di Milano. Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences) ; Panseri, Sara (Università degli Studi di Milano. Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences) ; Tedeschi, Gabriella (Università degli Studi di Milano. CRC Innovation for Well-Being and Environment) ; Folch, Josep M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sánchez Bonastre, Armando (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Savoini, Giovanni (Università degli Studi di Milano. Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences) ; Agazzi, Alessandro (Università degli Studi di Milano. Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences)
Elevated omega-6 (n-6) and omega-3 (n-3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) ratios in swine diets can potentially impose a higher risk of inflammatory and metabolic diseases in swine. A low ratio between the two omega PUFAs has beneficial effects on sows' and piglets' production performance and immunity status. [...]
2022 - 10.3390/molecules27092925
Molecules, Vol. 27, Issue 9 (May 2022) , art. 2925  

Vea también: autores con nombres similares
4 Folch, J.M.
9 Folch, Jaume
12 Folch, Josep M
1 Folch, Josep M,
89 Folch, Josep M.
10 Folch, Josep M.,
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.